Florin Andone l-a egalat pe Griezmann în topul marcatorilor din Spania

Data publicării:
andone

Florin Andone a înscris din nou pentru Deportivo. Atacantul român i-a adus un punct echipei sale în deplasarea de la Las Palmas şi l-a egalat pe cel mai bun marcator al lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann, în topul golgeterilor din Primera Division. Are şapte reuşite în 19 meciuri de campionat pentru galicieni, scrie digisport.ro.

andone

„A fost un meci destul de complicat, împotriva unei echipe mari. Ştiam că este greu să evoluezi pe acest teren, dar noi am încercat să ne facem jocul, să jucăm pe contraatac, să ne apărăm bine şi, la final, am avut norocul să marcăm un gol care ne-a întors în joc . Am dominat pe final şi în ultimele zece minute am încercat să obţinem victoria, dar nu s-a putut. Plecăm de aici semimulţumiţi pentru că în prima parte ne-am descurcat foarte prost, iar în a doua am evoluat mult mai bine”, a caracterizat Andone egalul lui Deportivo de pe Estadio de Gran Canaria.

La Coruna este pe locul 15 în Primera, cu 19 puncte în 19 meciuri şi trei egaluri consecutive în campionat, însă românul e convins că galicienii pot urca în clasament.

„Echipa este în creştere. Trebuie să continuăm în ritmul acesta, să muncim şi să ne gândim la următorul meci. Suntem într-o formă bună şi trebuie să profităm de acest lucru”, a mai spus Florin Andone.

Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost nominalizat printre cei mai buni trei jucători ai lunii noiembrie în Primera Division şi desemnat cel mai valoros fotbalist din decembrie în La Liga, într-un duel cu starul Barcelonei, Lionel Messi.

Vedeți AICI golul lui Florin Andone de la Las Palmas

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri