Fotbal | Arsenal a luat primul român în lot. Are doar 17 ani

Data publicării:
arsenal stadion suporteri

„Tânărul mijlocaş Vlad Dragomir a semnat primul său contract de profesionist. Dragomir are rol de număr 10 la Arsenal U18, dar capacitatea de efort şi abilităţile tehnice îl ajută să joace şi în ambele flancuri. Toată lumea de la Arsenal doreşte să-l felicite pe Vlad pentru nou său contract, îi urăm tot binele şi să-şi continue dezvoltarea la club”, se arată în comunicatul postat de Arsenal pe site-ul oficial al clubului.

Vlad Dragomir (foto) poate acoperi posturile de mijlocaș central și mijlocaș stânga şi este primul român care ajunge la Arsenal. Londonezii au plătit către ACS Poli Timişoara indemnizaţia de formare de aproximativ 100.000 de euro, în 2015, atunci când a fost adus la lotul de juniori al grupării de pe Emirates.

„Când evoluez pentru Arsenal, am rolul numărului 10 şi joc un stil asemănător cu al lui Mesut Ozil. Pot fi folosit şi în linia de mijloc, dar, cel mai mult, într-o poziţie avansată. Pot evolua şi ca aripă, dar chiar şi la închidere. Îmi plac toate aceste posturi”, a mai spus Vlad, într-un interviu acordat la începutul acestui an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri