Fotbal | Nicolae Stanciu este oficial jucătorul lui Anderlecht

Data publicării:
stanciu

Mijlocașul român Nicolae Stanciu s-a despărțit de Steaua București și este oficial fotbalistul lui Anderlecht Bruxelles, a anunțat luni pe Twitter vicecampioana Belgiei, conform Agerpres.

stanciu

Nicolae Stanciu a efectuat luni vizita medicală și a semnat un contract pe cinci ani. Mijlocașul va purta tricoul cu numărul 73 la Anderlecht. La echipa din capitala Belgiei, el va fi coleg cu Alex Chipciu, până în această vară și el la Steaua.

Stanciu a fost transferat la Anderlecht în schimbul sumei de 9,8 milioane de euro. În urma acestui transfer, mijlocașul stelist devine cel mai scump jucător vândut vreodată de un club din România.

În vârstă de 23 de ani, Nicolae Stanciu a mai evoluat până acum la Unirea Alba Iulia și FC Vaslui. La 1 iulie 2013, gruparea FC Steaua l-a achiziționat pe Stanciu de la FC Vaslui în schimbul sumei de 1 milion de euro.

Stanciu face parte din lotul convocat de selecționerul Christoph Daum pentru partida cu Muntenegru, care se va disputa în 4 septembrie, la Cluj-Napoca, în preliminariile CM 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri