Fotbal | Premieră pentru Supercupa României. FRF a modificat modul de desfășurare a partidei

Data publicării:
supercupa

Astfel, oficialii FRF au stabilit să se treacă direct la executarea loviturilor de departajere în caz de egalitate şi să renunţe astfel la obişnuitele reprize de câte 15 minute de prelungiri.

Aceasta va fi a 18-a Supercupă a României, trofeu oferit prima oară în 1994, atunci când Steaual-a cucerit. În cinci rânduri, partida nu s-a jucat, ţinând cont că o echipă a reuşit eventul în acel sezon.

Dintre cele 17 Supercupe ale României disputate până în prezent, două dintre ele s-au decis după cele două reprize de prelungiri, iar alte cinci au avut nevoie de executarea loviturilor de la 11 metri.

Interesant este faptul că cele două partide disputate de Astra şi CFR în sezonul regulat s-au terminat cu două rezultate de egalitate, 1-1 la Cluj şi 2-2 la Giurgiu.

În aceeaşi şedinţă a CEx, s-a stabilit bugetul total al primelor alocate forului de la Casa Fotbalului, pentru calificarea la Campionatul European 2016: 650.000 de euro.

Supercupa României dintre Astra şi CFR Cluj se va disputa pe 16 iulie şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE TEXT pe digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri