FOTO | Oficial al CFR Cluj: Astra a jucat cu șorturile întoarse pe dos

Data actualizării: Data publicării:
astra icon

Meciul dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu a oferit un nou episod incredibil în fotbalul românesc: după ce, în decembrie, Timișoara a jucat cu numere desenate cu marker-ul de propriul antrenor pe tricouri albe, campioana României a jucat cu echipament de împrumut, oferit de adversari, scrie digisport.ro.

fb-cfr-cluj
fb-cfr-cluj

Președintele clujenilor, Iuliu Mureșan, a dezvăluit că oaspeții de vineri au avut la dispoziție doar un rând de echipamente: cele negre, pentru deplasare, incompatibile, însă, cu cele vișinii ale CFR-ului. Cum feroviarii, în calitate de gazde, nu au vrut să renunțe la culorile lor, arbitrul le-a cerut celor de la Astra să folosească alte echipamente.

Giurgiuvenii au fost salvați de adversari, care le-au dat șorturile și jambierele lor albe. Elevii lui Șumudică au îmbrăcat șorturile pe dos, pentru a nu afișa la vedere numerele care nu corespundeau cu cele de pe propriile echipamente, dar și emblema sponsorului tehnic, diferit la cele două echipe.

„Cei de la Astra au jucat cu șorturile pe dos, pentru că aveau număr și un alt sponsor tehnic. Au jucat cu echipamentul nostru, cu șorturi și jambiere de la noi. I-am înțeles și i-am ajutat, pentru că nu poți să profiți de aceste lucruri. Din cauza unor divergențe s-a ajuns aici, au avut numai echipament negru și nu aveau altele la dispoziție. Nu puteau juca așa. Noi, jucând acasă, culoarea noastră e vișiniu și așa jucăm la fiecare meci”, a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri