Franța - Honduras 3-0. Primul gol validat cu ajutorul tehnologiei Goal Line

Data publicării:
franta honduras

sursa foto: digisport.ro

În primele 20 de minute, Matuidi și Griezmann au lovit bara, iar formația din Honduras a scăpat cu fața curată.

Pogba și Palacios au avut o altercație la jumătatea reprizei și au fost avertizați, iar apoi au fost protagoniștii fazei din minutul 43. Mijlocașul din Honduras l-a bruscat în suprafața de pedeapsă pe jucătorul lui Juventus, iar centralul a acordat lovitură de la 11 metri. Benzema a transformat lovitura de la 11 metri, iar misiunea Hondurasului devenea din ce în ce mai dificilă.

Palacios mai primise un cartonaș galben și a fost eliminat chiar înainte de pauză.

Orice speranță a naționalei conduse de Luis Suarez s-a năruit la începutul celei de-a doua reprize, atunci când Benzema a șutat din unghi, bara a deviat mingea până la Valladares, care a scăpat-o în poartă. La această fază s-a folosit pentru prima dată sistemul Goal Line pentru validarea unei reușite, scrie digisport.ro.

Matuidi a mai încercat o dată să înscrie, dar din nou i-au lipsit câțiva centimetri (63), pentru ca apoi același Benzema să închidă tabela la 3-0. Atacantul lui Real Madrid a reluat din interiorul careului, din întoarcere, sub bară, fără speranțe pentru portarul advers.

Alte detalii despre partidă puteți citi pe digisport.ro.

VIDEO. Rezumatul meciului - AICI.

Naționala lui Deschamps ocupă primul loc în grupa E, la egalitate de puncte cu Elveția, acestea fiind despărțite de golaveraj. Cele două formații europene se vor întâlni în meciul viitor din faza grupelor, la Salvador, pe 20 iunie, de la ora 22:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri