Gabi Balint ar putea fi dat în judecată de un fotbalist

Data publicării:
balint

Steaua - Gaz Metan Mediaș 0-1. La finalul partidei de duminică seară, de pe „Arena Națională”, Gabi Balint, expert Digi Sport, a avut o reacție dură la adresa lui Vali Crețu, cel care a comis penalty-ul asupra lui Adi Popa, ratat însă de Boldrin, scrie digisport.ro.

balint

Fostul mare fotbalist nu a găsit nicio explicație logică în intervenția pe care a avut-o fundașul dreapta al medieșenilor.

„Nu știu ce a fost în capul lui Crețu, pentru că mă duce cu gândul să-l acuz de intenție!”, a reacționat Balint la „Fotbal Club”.

Crețu nu a rămas indiferent și a spus, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, că a luat în calcul posibilitatea de a-l acționa în instanță pe Gabi Balint.

„A jucat Balint fotbal... Poate pe vremea lui așa era, se făceau blaturi atunci când juca el. Nu-mi vine să cred că a spus așa ceva. Nu se poate să te joci așa cu cuvintele. Eu am și vorbit cu un avocat, să-l dau în judecată pe Balint. Dar mi-a zis avocatul că este greu de câștigat procesul pe declarația pe care a făcut-o el”, a spus Crețu.

fault

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri