Gigi Becali încearcă să liniștească suporterii Stelei

Data publicării:
sigla fcsb

 „1. Asociația Fotbal Club Steaua București a preluat de la Clubul Sportiv al Armatei, prin hotărâre judecătorească (statut), palmaresul, tradiția, istoria și culorile echipei de fotbal care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

2. SC Fotbal Club Steaua București SA a preluat de la AFC Steaua București, prin hotărâre judecătorească (statut), PALMARESUL, tradiția, istoria și culorile echipei de fotbal, fiind continuatoarea echipei de fotbal care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

3. Prin aceeași hotărâre judecătorească s-a stabilit faptul că numele echipei este „Steaua București”.

4. Pe tema preluării echipei de fotbal a fost deschis un dosar penal, iar după cercetările făcute în cadrul anchetei s-a decis neînceperea urmăririi penale.

5. În urma discuțiilor apărute în spațiul public cu privire la decizia ICCJ, este de precizat faptul că sigla (marca) nu are nicio legătură cu PALMARESUL, istoria, tradiția și culorile, care sunt ale clubului nostru prin hotărâre judecătorească (statut).

În urma apariției în presa a așa-zisei hotărâri a CNA, facem precizarea că, urmare a discuțiilor purtate cu membrii acestei instituții și cu radiodifuzorii, am fost informați că respectivul document nu reprezintă un act normativ și nu prevede interzicerea utilizării numelui Steaua în cadrul transmisiilor sportive. De altfel, ne-am adresat și CNA, urmând ca, în cel mai scurt timp, să primim un răspuns oficial pentru lămurirea situației create!”, se arată în comunicatul FCSB.

Același mesaj a fost postat și pe pagina de Facebook a clubului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri