Hagi, aproape de un acord să vândă o parte din Viitorul

Data publicării:
hagi
Foto: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Gheorghe Hagi e foarte aproape să vândă o parte din acţiunile Viitorului. Fostul mare internaţional a negociat în ultimele zile cedarea unui procent din club, iar lucrurile au intrat pe ultima sută de metri, existând mari şanse să se semneze actele, scrie digisport.ro.

hagi
Foto: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Informaţia a fost oferită de Cristian Bivolaru, preşedintele clubului, care nu a dorit să decline identitatea oamenilor de afaceri care discută preluarea clubului.

„Suntem în negocieri avansate pentru vânzarea de acţiuni. Discuţiile sunt atât pentru pachetul majoritar, cât şi pentru cel minoritar. Există investitori străini interesaţi de fotbalul românesc. Pe Hagi nu-l deranjează dacă nu ar mai avea controlul absolut. O condiţie esenţială pusă de investitori este ca Hagi să rămână în club. Investitorii sunt europeni, dar nu sunt ruşi. Ruşii au venit atunci când i-au făcut oferta lui Hagi pentru Kazan şi erau interesaţi şi să investească în club. Până la toamnă Viitorul ar putea avea un nou acţionariat, corect”, a declarat Cristian Bivolaru pentru ProSport.

Prin planul său, Hagi speră că va duce clubul la alt nivel, infuzia de capital a noilor investitori urmând să transforme Viitorul într-o echipă care să aibă un cuvânt de spus şi în Europa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri