Hagi îl critică pe Iordănescu

Data actualizării: Data publicării:
211317_211317_gica_hagi

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, l-a criticat pe fostul selecţioner Anghel Iordănescu pentru faptul că nu l-a convocat pe atacantul Florin Tănase în lotul pentru Campionatul European din Franţa, acuzând totodată FRF că nu cheamă jucători de la academia sa la loturi pentru a nu le face cotă, scrie News.ro.

211317_211317_gica_hagi

„L-am servit pe nea Puiu toată viaţa. A făcut-o! Cel mai tânăr, cel mai bun în play-off, 16 goluri, şase pase şi vine copilul şi spune: «domne, ce trebuie să mai fac? ca să ajung să car şi eu mingile la europene, să fiu al 23-lea». De ce nu? Pentru că e de la Hagi, pentru că e de la academia Hagi. Să nu vândă Hagi. Iar îi facem cotă? Că aşa se face. Sunt multe interese contra mea, contra lui Hagi. Să care mingile, cum m-a luat pe mine Lucescu. Am jucat cinci meciuri în Divizia A şi m-a luat Lucescu. Am cărat mingile şase luni, dar voia să mă cunoască. După cinci meciuri m-am dus la naţională, dar dacă dădeam de ăştia, vai de capul meu! Mai stăteam nu ştiu câţi ani pe la Constanţa. Norocul meu a fost Lucescu, şansa mea. Chiar dacă lui nea Puiu o să-i pară rău, şansa mea a fost Lucescu. Nea Puiule, Tase merita convocat, tată! Că a fost cel mai tânăr jucător din România. Am fost singura echipă care nu am luat un tânăr jucător la europene. De ce? Pentru că cel mai bun era de la Hagi, a declarat fostul căpitan al echipei naţionale, după meciul cu Dinamo.

Hagi a mai spus că Aurel Ţicleanu, fost manager al departamentului de scouting al FRF, a propus federaţiei să facă o academie alternativă la cea pe care o are el.

„Cineva din federaţie, fost coleg cu mine, a zis «alternativă la academia lui Hagi». Dacă are mândrie şi onoare să iasă să spună cine a zis-o. S-a pronunţat acum doi ani, e fost coleg de-al meu. Care acum nu mai e, a plecat afară. E de la Ştiinţa, de la Craiova. Ţicleanu a zis-o. Ce înseamnă o alternativă? Şi atunci au început lucrurile, numărătoarea, tăierea de la loturi. Când am avut mulţi jucători la loturi, au bătut cu 6-0 Danemarca. Eu nu atac pe nimeni, eu sunt atacat. De ce? Că am servit fotbalul românesc 20 de ani, la nivelul cel mai mare? Că am venit acasă şi am investit în tineri?, a afirmat Hagi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri