Hagi, supărat că fiul său nu e chemat la națională

Data publicării:
FOTBAL - CS U CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANTA

Scandalul dintre Gică Hagi şi Federaţia Română de Fotbal continuă. „Regele” şi-a ieşit din minţi în cadrul unei conferinţe de presă şi a acuzat faptul că Ianis a ieşit din vederile selecţionerilor, chiar dacă s-a transferat la un club de Serie A TIM, Fiorentina, scrie digisport.ro.

FOTBAL - CS U CRAIOVA - FC VIITORUL CONSTANTA

„Vă dau alta, care-i clară. Nu stau eu să inventez, nu că-i baiatul meu, dar nu mai pot să tac! Ianis n-a fost promovat nici până astăzi la naţională. Un fotbalist care a jucat 30 de meciuri în prima ligă la echipa care a marcat cele mai multe goluri. Nu l-au promovat nici la U-19, nicăieri! Fiorentina l-a cumparat la 15 ani si jumătate şi el n-a fost promovat deloc! Voi credeţi că e normal? Hai, mă, lăsaţi glumele!, a tunat fostul căpitan al Generaţiei de Aur.

Ianis Hagi a fost trimis la echipa Primavera a Fiorentinei, unde ar avea mai multe şanse să joace, şi nu a avut nevoie de foarte mult timp pentru a impresiona.

Fiul lui Gică Hagi s-a remarcat în victoria cu Spezia, scor 6-2, în care a deschis scorul cu o execuţie superbă dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

„Sunt băieţi aflaţi în atenţia echipei mari, veniţi aici pentru a prinde minute, pentru a-şi pune la punct condiţia fizică şi a-şi găsi ritmul de joc. S-au comportat excepţional, au adus calitate pe teren şi suntem cu adevărat fericiţi pentru ceea ce au adus echipei şi pentru prestaţiile lor, a precizat tehnicianul Federico Guidi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri