James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale, valora 35 de milioane de euro la startul competiției. AS Monaco cere acum 80 de milioane

Data publicării:
286741 286741 james rodriguez

 

Real Madrid și-l dorește foarte mult pe jucătorul în vârstă de 22 de ani, dar pentru a-l aduce pe Santiago Bernabeu trebuie să plătească 80 de milioane de euro. Suma poate fi compensată însă de trecerea unor jucători ai Realului la Monaco.

Președintele clubului din Principat, Dimitri Rybololev, i-ar dori pe Coentrao, Casemiro și Morata, dar mai ales pe portarul Diego Lopez.

Chiar și dacă toți acești patru jucători ar fi cedați la Monaco, Real tot ar trebui să mai achite aproape 45 de milioane de euro, sumă mai mare decât cea care era trecută în dreptul valorii lui James Rodriguez, pe 12 iunie, scrie Digi Sport.

Columbianul nu are clauză de reziliere a contractului cu Monaco și e legat de club încă patru sezoane, astfel că un eventual transfer se poate realiza doar dacă Real plătește suma cerută de monegasci. 5 milioane de euro este salariul lui James Rodriguez la Monaco.

Madrilenii îl consideră pe Rodriguez transferul ideal, nu doar fotbalistic, ci și ca imagine și influență în vestiar. Deși are doar 22 de ani, e un lider înnăscut. În plus, e familist convins și stă departe de scandaluri mediatice, având o imagine publică imaculată. Iar fotbalistic, poate juca în orice poziție ofensivă, atât în zona centrală, cât și în ambele benzi.

Real poate să-l aducă pe James cu mai mare ușurință dacă îl vinde pe Di Maria. Argentinainul e dorit și de Manchester United și de PSG, fiecare dintre cele două cluburi fiind gata să ofere 60 de milioane de euro pentru el. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri