Al doilea meci cu probleme. Jucătorii lui Lyon, atacați

Data actualizării: Data publicării:
58f3c14f95f9cf0048e88b4b

Deplasare de coşmar, ieri, pentru jucătorii lui Olympique Lyon. Fanii Bastiei i-au atacat în două rânduri, iar partida a fost în cele din urmă suspendată. Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Incidente la meciul dintre Bastia şi Lyon. Suporterii echipei din Corsica i-au atacat pe jucătorii adverşi în timp ce aceştia se aflau la încălzire.

Forţele de ordine au intervenit şi i-au calmat cu greu pe fanii agresivi. Partida a început cu o oră întârziere. La pauză, suporterii gazdelor au intrat din nou pe teren şi s-au bătut cu jucătorii lui Lyon, dar şi cu forţele de ordine.

Inclusiv un bărbat îmbrăcat cu o vestă de stewart l-a atacat pe un jucător de la Lyon. În cele din urmă, arbitrii au decis ca meciul să fie suspendat.

Jucătorii lui Lyon au fost întorşi de la autocar, pentru a nu fi atacaţi şi pe stradă de suporterii corsicani. Incidentele vor fi analizate joi de o comisie de disciplină.

Acesta este al doilea meci consecutiv cu probleme pentru echipa de fotbal din Lyon. Pe 13 aprilie, suporterii lui Olympique Lyon au invadat terenul pentru a se feri de proiectilele aruncate dinspre fanii lui Beşiktaş prezenţi la meciul de Europa League din Franţa. Startul sfertului de finală a început cu o întârziere de 45 de minute.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri