Jurgen Klopp: Jucătorii legendari au băut şi fumat ca nebunii

Data publicării:
klopp

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a afirmat, joi, că jucătorii legendari pe care toată lumea îi admiră „au băut şi au fumat ca nebunii”. Afirmaţia lui Klopp vine după ce tehnicianul a fost întrebat ce părere are despre faptul că atacantul Wayne Rooney a fost surprins în stare de ebrietate înainte de meciul Anglia-Spania, scrie News.ro.

klopp
Foto: Guliver/GettyImages

Tehnicianul german nu părea să fie la curent cu subiectul din presa engleză, dar apoi l-a apărat pe Rooney. „Vorbesc mereu de lucruri de care nu am nicio idee, de ce nu aş face-o şi acum? Îmi pare rău pentru jucători. Noi trăim în lumina reflectoarelor şi câştigăm mulţi bani, dar, poate părea surprinzător, în spatele acestor lucruri este un om”, a afirmat Klopp.

Jurgen Klopp consideră că excesele fotbaliştilor din prezent nu se compară cu ceea ce era în trecut: „Este o generaţie extrem de profesionistă şi nu doar în Anglia. Toţi jucătorii legendari pe care încă îi admiraţi au băut şi fumat ca nebunii şi totuşi erau buni jucători. Nimeni nu mai face asta în prezent”.

Antrenorul liderului din Premier League a cerut presei să nu facă mare caz, subliniind că nimeni nu îşi va aduce aminte de această problemă în două sau trei săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri