LIGA 1. CFR Cluj - Steaua 0-1. Alex Chipciu a marcat golul victoriei

Data publicării:
531b753a95f9cf4772000006

Cristi Tănase a ameninţat primul poarta clujenilor de la mare distanţă, dar Felgueiras a respins. Replica CFR-ului a venit la nici cinci minute - Tătăruşanu a boxat prea slab şi Gardoş a salvat din faţa porţii goale mingea trimisă de Ogbu, scrie digisport.ro.

La jumătatea primei părţi, Cristi Balaj a fost nevoit să întrerupă partida două minute din cauza scandărilor xenofobe venite din galeria stelistă, iar fanii s-au potolit numai după intervenţia lui Pintilii.

Căpitanul Stelei l-a lansat apoi pe Latovlevici cu o super-pasă, dar Felgueiras a scos de la colţul scurt. Ogbu le-a dat din nou speranţe clujenilor cu un şut periculos, dar tot Steaua a fost mai aproape de gol, la bara lui Stanciu.

În repriza a doua, steliştii s-au mutat în jumătatea CFR-ului şi eforturile le-au fost răsplătite pe final. Chipciu a înţepat o minge în jumătatea proprie şi, după o cursă de jumătate de teren, a reuşit să devieze şi şutul lui Keşeru.

Şeptarul Stelei i-a dedicat golul lui Mihai Stoica, închis după Dosarul Transferurilor. În prelungiri, rezerva Ammari a luat două galbene la aceeaşi fază - primul pentru o intrare dură şi al doilea pentru proteste.

Partida s-a terminat cu scorul de 0-1 şi, după al 17-lea meci fără eşec în faţa echipei din Gruia, campionii au încins o horă chiar pe terenul gazdelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri