Liga 1. Dinamo Bucureşti obţine în ultimul minut un punct în meciul cu Pandurii Târgu Jiu

Data publicării:
sigla-dinamo

Hora a fost la un pas de gol la prima acţiune periculoasă, dar Cerniauskas a apărat. Mihai Roman a trimis apoi mingea în poartă din poziţie de offside şi reuşita i-a fost anulată. Contrar cursului jocului, Dinamo a deschis scorul prin Essombe, aflat la al doilea gol de când a ajuns sub comanda lui Rednic. Până la pauză, Mevlja a avut şi el o mare ocazie.

Eforturile Pandurilor au fost răsplătite în repriza secundă: Filipetto a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. Edi Iordănescu a fost trimis în tribune, pentru proteste, iar la câteva minute distanţă, echipa sa a lovit din nou. Hora a profitat de respingerea greşită a lui Cerniauskas şi a punctat pentru 2 la 1.

Dinamo a avut o bară prin Steliano Filip şi a salvat un punct la ultima fază a partidei. Gnohere a dat golul de 2 la 2. Dinamo a rămas însă fără victorie în deplasările cu Pandurii de mai bine de opt ani.

Narcis Raducan , preşedinte executiv Pandurii Târgu Jiu, este nemulţumit de cum a judecat arbitrul ultima fază de joc : „A fost fault clar la portar. Nu am să spun niciodată ca e rea-voinţă, efectiv a gresit, dar, din păcate această greşeală ne costă două puncte”.

Pe de altă parte, dinamoviştii sunt satisfăcuţi de acest rezultat: ne mulţumim cu acest punct, e un punct important. N-am pierdut, suntem neînvinşi, asta e cel mai important şi sperăm s-o ţinem tot aşa” spune fundaşul lui Dinamo, Andrei Marc.

În etapa viitoare, Dinamo primeşte vizita lui CFR Cluj, iar Pandurii Târgu Jiu are meci pe terenul Astrei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri