Liga 1 gratuit pentru abonaţii Digi Mobil, prin aplicaţia Digi Online

Data publicării:
Digi Mobil ICON-2

Digi Mobil le oferă clienţilor săi o gamă variată de abonamente, cu preţuri începând de la 2 euro/lună (TVA inclusă), cu posibilitatea de a achiziţiona telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, la cele mai accesibile preţuri. În acelaşi timp, Digi Mobil este singurul operator care oferă telefoane inteligente gratuit clienţilor săi, la contractarea abonamentului Optim 3, cu doar 3 Euro/lună (TVA inclusă). Oferta completă poate fi consultată aici.

Clienţii care doresc să beneficieze de convorbiri nelimitate incluse pot opta pentru abonamentul Optim Nelimitat, care include minute nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale fixe, plus internet mobil nelimitat, începând de la 4 Euro/lună (TVA inclusă).

Este un pas firesc pe care îl facem ca operator de servicii de telecomunicaţii şi ca furnizor de conţinut media, pentru a adăuga mai multă valoare pachetelor oferite de către companie. Pe lângă cele mai avantajoase oferte la abonamentele Digi Mobil, le oferim acum clienţilor noştri acces gratuit la conţinut video de calitate, disponibil prin aplicaţia Digi Online. Utilizatorii pot urmări în timp real programele lor preferate, oriunde şi oricând pe teritoriul României, folosind un telefon inteligent sau o tabletă pentru a se bucura din plin de mobilitatea pe care o oferă această aplicaţie” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Mai mult, abonaţii companiei la pachetul de servicii Digi Net şi Digi TV au acces gratuit la tot conţinutul disponibil prin platforma Digi Online, unde pot urmări live-urile a peste 35 canale TV, filme, documentare și emisiuni. Digi Online poate fi accesat atât de pe smartphone și tabletă, cât și de pe PC și laptop, utilizând orice browser. Conţinutul platformei poate fi urmărit prin înregistrarea în platformă pe baza unui cont pe care utilizatorii îl pot crea în ContulmeuDigi

Mai multe detalii despre ofertele companiei găsiţi pe site-ul www.rcs-rds.ro .

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri