LIGA CAMPIONILOR se vede la Digi Sport. Rezumate video ale partidelor de miercuri

Data publicării:
Trofeu UEFA Champions League Liga Campionilor - Guliver GettyImages-1

Foto: © Guliver/GettyImages

LIGA CAMPIONILOR

REZULTATE ȘI MARCATORI ÎN PARTIDELE DE MIERCURI:

Grupa E

Manchester City (Anglia) - ŢSKA Moscova (Rusia) 1-2

Au marcat: Yaya Toure '8 / Doumbia '2, '34

Surpriză la Manchester. ŢSKA Moscova a avut parte de un start perfect de meci în deplasarea de la Manchester. Ruşii au înscris în poarta lui City la prima fază periculoasă, atunci când Seydou Doumbia l-a învins pe Hart cu o lovitură de cap. Yaya Toure a restabilit egalitatea din lovitură liberă, însă continuarea meciului le-a aparţinut tot oaspeţilor. Doumbia a reuşit dubla cu zece minute înainte de pauză, din pasa aceluiaşi Natcho. Manchester City a avut o repriză întreagă la dispoziţie pentru a căuta egalarea, însă jucătorii lui Manuel Pellegrini s-au pierdut cu firea. Fernandinho a primit al doilea cartonaş galben şi a plecat mai devreme la vestiare. L-a urmat Yaya Toure, eliminat pentru un gest nesportiv la mijlocul terenului. S-a terminat 1-2, iar City riscă să fie eliminată din competiţie. În ultimele două meciuri, cetăţenii vor întâlni Roma şi Bayern Munchen.

Bayern Munchen (Germania) - AS Roma (Italia) 2-0

Au marcat: Ribery '38, Gotze '64

Bayern, calificată în optimi. Roma a venit la Munchen cu gândul să răzbune umilinţa suferită în faţa bavarezilor pe Stadio Olimpico. Bayern s-a dovedit însă din nou prea puternică pentru vicecampioana Italiei. Ribery a deschis scorul cu şapte minute înainte de finalul primei reprize, după ce a fost găsit în careul advers de pasa lui Alaba. În partea a doua, Lewandowski l-a servit pe Gotze pentru golul al doilea al trupei lui Pep Guardiola. A fost scorul final al întâlnirii, chiar dacă Gervinho a avut ocazia de a reduce din diferenţă în final. Neuer a fost la post la cea mai clară ocazie a oaspeţilor, iar Bayern - câştigătoare detaşată a grupei E - se poate gândi de pe acum la adversarul din optimi.

Grupa F

Paris Saint-Germain (Franţa) - APOEL Nicosia (Cipru) 1-0

A marcat: Cavani '2

Ajax Amsterdam (Olanda) - FC Barcelona (Spania) 0-2

A marcat: Messi '36, '76

Messi a intrat în istoria UEFA. Leo Messi a dat lovitura pe Amsterdam Arena. Vedeta Barcelonei a marcat ambele goluri în victoria obţinută de catalani pe terenul olandezilor de la Ajax. Messi a înscris în prima repriză cu o lovitură de cap, după ieşirea hazardată din poartă a lui Silesen. Misiunea gazdelor a devenit mai dificilă după eliminarea lui Veltman, care a primit al doilea cartonaş galben în partea secundă. Messi nu putea rata şansa de a-l egala pe legendarul Raul Gonzalez în topul marcatorilor din UEFA Champions League. Servit excelent de Pedro, argentinianul a marcat golul cu numărul 71 în competiţie şi a închis tabela la 2-0 pentru echipa antrenată de Luis Enrique.

Grupa G

Sporting Lisabona (Portugalia) - Schalke 04 (Germania) 4-2

Au marcat: Sarr '26, Jefferson '52, Nani '72, Slimani '90+1 / Slimani '17 (autogol), Aogo '88

NK Maribor (Slovenia) - Chelsea Londra (Anglia) 1-1

Au marcat: Ibraimi '50 / Matici '73

Grupa H

Şahtior Doneţk (Ucraina) - BATE Borisov (Belarus) 5-0

Au marcat: Srna '19, Alex Teixeira '48, Luiz Adriano '58 (penalti), '83, '90+3

Athletic Bilbao (Spania) - FC Porto (Portugalia) 0-2

Au marcat: Jackson Martinez '56, Brahimi '73.

Rezultate înregistrate în meciurile de marți

Grupa A

Malmö (Suedia) - Atletico Madrid (Spania) 0-2

Au marcat: Koke '30, Raul Garcia '78

Juventus (Italia) - Olympiakos (Grecia) 3-2

Au marcat: Pirlo '21, Roberto '65 (autogol), Pogba '66 / Bottia '24, N'Dinga '61

Învinsă la Pireu în urmă cu două săptămâni, Juventus a deschis scorul în meciul cu Olympiakos. Andrea Pirlo a transformat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului şi şi-a adus echipa în avantaj. Grecii nu au acuzat şocul, iar Botia a restabilit rapid egalitatea. După pauză, Olympiakos a preluat conducerea la Torino: Ndinga a marcat după mingea întoarsă în careu de Maniatis. Doar patru minute a durat bucuria oaspeţilor. Autogolul lui Jimenez a dus scorul la 2-2. Un minut mai târziu, Pogba a marcat pentru 3-2, scorul celei de-a doua victorii obţinute de Juventus în grupa A din UEFA Champions League.

Grupa B

FC Basel (Elveţia) - Ludogoreţ (Bulgaria) 4-0

Au marcat: Embolo '34, Gonzalez '42, Gashi '59, Suchy '65

Real Madrid (Spania) - Liverpool (Anglia) 1-0

A marcat: Benzema '27

La un singur gol de recordul lui Raul Gonzalez - cel mai bun marcator all-time din Champions League - Cristiano Ronaldo a avut prima mare ocazie în meciul cu Liverpool. Mignolet a amânat însă performanţa portughezului. Real Madrid a deschis scorul prin Karim Benzema, servit în faţa porţii de brazilianul Marcelo. În repriza secundă, Gareth Bale a revenit după accidentarea care l-a scos din circuit luna trecută. Intrat în locul lui James Rodriguez, galezul a fost în două rânduri aproape de golul al doilea al madrilenilor. A nimerit mai întâi bara, apoi Mignolet s-a opus la lovitura liberă din marginea careului. S-a terminat 1-0, suficient pentru ca deţinătoarea trofeului să îşi asigure calificarea în optimi după ce a câştigat primele patru meciuri din grupa B. 

Grupa C

Zenit Sankt Petersburg (Rusia) - Bayer Leverkusen (Germania) 1-2

Au marcat: Rondon '89 / Son Heung-Min '68, '73

Oaspeţii de la Bayer Leverkusen au avut prima ocazie a meciului de la Sankt Petersburg în minutul 8, la şutul peste poartă al lui Bellarabi. Apoi, ruşii au pus stăpânire pe joc, iar Hulk a trimis în bară dintr-o lovitură liberă. Zenit a ratat cele mai mari ocazii la jumătatea primei reprize. Întâi Kerzhakov a scăpat singur cu Leno, dar a tras în portarul lui Zenit . Apoi acelaşi Kerzhakov a tras pe lângă poartă, după o pasă excelenţă a lui Danny. După pauză, germanii au început mai bine şi Son Heung-Min a tras peste poartă din afară careului. Sud-coreeanul şi-a luat revanşa în minutul 68, când a l-a învins pe Lodygin cu un şut superb. Cinci minute mai târziu, Son Heung-Min a reuşit dublă, la capătul unui contraatac al lui Bayer Leverkusen şi a ajuns la 3 goluri marcate în acest sezon al UEFA Champions League. Speranţele ruşilor au renăscut în minutul 89, când rezervele Rondon şi Ryazantzev au creat faza golului de 1-2, marcat de atacantul venezuelean. Zenit n-a mai reuşit nimic în prelungiri şi rămâne cu 4 puncte după 4 etape. Cu această victorie, Leverkusen acumulează 9 puncte şi e aproape de calificarea în optimile de finală.

Benfica (Portugalia) - AS Monaco (Franţa) 1-0

A marcat: Talisca '82

Grupa D

Arsenal (Anglia) - Anderlecht (Belgia) 3-3

Au marcat: Arteta '25 (penalti), Alexis Sanchez '29, Oxlade-Chamberlain '58 / Vanden Borre '61,'73 (penalti), Mitrovici '90

A doua clasată în grupa D din UEFA Champions League, Arsenal putea rezolva problema calificării în optimi cu o victorie în meciul cu Anderlecht. Arteta a deschis scorul din penalty, iar Alexis Sanchez a marcat pentru 2-0 cu un sfert de oră înainte de finalul primei reprize. Alex-Oxlade Chamberlain a mărit avantajul tunarilor după pauză, iar zarurile păreau aruncate. Belgienii au reuşit o revenire de senzaţie pe Emirates Stadium. Vanden Borre a redus din diferenţă cu o dublă: fundaşul dreapta al lui Anderlecht l-a învins pe Sczeszny mai întâi din pasa lui Kawaya, apoi din penalty, iar oaspeţii au revenit în joc. Miracolul s-a produs în minutul 90, atunci când Mitrovic a stabilit scorul final al întâlnirii. 3-3 şi Anderlecht, cu două puncte obţinute în primele patru meciuri, păstrează şanse mici de calificare în primăvara europeană. 

Borussia Dortmund (Germania) - Galatasaray (Turcia) 4-1

Au marcat: Reus '39, Papastathopoulos '56, Immobile '74, Semih Kaya '85 (autogol) / Hakan Balta '70

Digi Sport transmite 7 meciuri din etapa a patra de UEFA Champions League

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...