Echipa lui Hagi a debutat cu victorie în preliminariile LC

Data actualizării: Data publicării:
VIITORUL bun

Formaţia FC Viitorul a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa cipriotă APOEL Nicosia, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Este prima victorie a constănţenilor în cupele europene, iar Cristian Ganea a marcat primul gol al FC Viitorul în competiţiile continentale intercluburi.

DESFĂȘURAREA PARTIDEI, AICI

ACTUALIZARE 22:55Prima victorie şi primul gol pentru FC Viitorul în cupele europene: scor 1-0 cu APOEL Nicosia, în preliminariile LC. Ganea a înscris în minutul 75, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

De la FC Viitorul a fost eliminat Ţucudean, în minutul 90+3, după ce a primit al doiela cartonaş galben.

FC Viitorul: Rîmniceanu - Boli, Ţîru, M. Constantin (Vînă '46), Ganea - Benzar, Nedelcu, Cicâldău - Chiţu (Coman '66), Ţucudean, Herea (Dani Lopez '46). Antrenor: Gheorghe Hagi.

APOEL Nicosia: Waterman - Milanov, Merkis, Rueda, Lago - Bertoglio, Vinicius (Artymatas '86), Morais, Ebecilio (Vander '72) - Oar, de Camargo. Antrenor: Marinus Antonius Been.

Cartonaşe galbene: M. Constantin '27, Ţucudean '63, '90+3, Nedelcu '89 / Bertoglio '65, Merkis '74

Cartonaş roşu: Ţucudean '90+3

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Italia, formată din Paolo Valeri (central), Alessandro Giallatini, Alfonso Marrazzo (asistenţi) şi Daniele Doveri (rezervă).

La meciul de la Ovidiu a asistat şi selecţionerul Christoph Daum.

Returul va avea loc în Cipru, la 2 august.

În sezonul trecut, la prima participare în cupele europene, FC Viitorul a întregistrat o înfrângere 0-5 şi o remiză - 0-0 în dubla cu Gent, din turul trei preliminar al Ligii Europa.


ACTUALIZARE 22:34 - Goooool Viitorul. Cristian Ganea a marcat superb din lovitură liberă în minutul 75. 


Aflată în premieră în preliminariile UEFA Champions League, campioana României așteaptă un stadion plin la partida din această seară. Tocmai de aceea a stabilit ca cel mai scump tichet să coste 100 de lei, în timp ce la peluză un bilet a fost evaluat la 25 de lei.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 lei = Tribuna I, 75 lei = Tribuna a II-a, 25 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.

Hagi se va putea baza azi pe Eric și Florinel Coman. Niciunul dintre ei n-a evoluat până acum în acest sezon.

„Eric şi Coman vor fi pe bancă amândoi, pentru că arată mult mai bine. Au urmat un program de pregătire separat, nu sunt 100 la sută, sunt la 50 la sută, dar cu siguranţă vom încerca să îi folosim, a declarat Regele la conferința de presă.

În primele 3 meciuri oficiale din actuala stagiune Viitorul a bifat două înfrângeri și o victorie. Formația de la malul Mării Negre a fost învinsă de FC Voluntari în Supercupă și de CFR Cluj și a câștigat acasă, 3-0, cu Gaz Metan Mediaș.

ECHIPELE PROBABILE:

Viitorul (4-3-3): Râmniceanu - Boli, Târu, M. Constantin, Cr. Ganea - Benzar, Nedelcu, D. Lopez - Chițu, Țucudean, Ov. Herea
Antrenor: Gică Hagi

APOEL (4-2-3-1): Waterman - Milanov, Artymatas, Markis, Lago - Vinicius, Moirais - Ebacillo, Bertogglo, Oar - De Camargo
Antrenor: Mario Been


Transmisiuni Digi Sport:

  • International Champions Cup: Bayern Munchen - Inter, joi, 27.07, ora 14.35, în direct la Digi Sport
  • Preliminarii Europa League: Craiova - Milan, joi, 27.07, ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri