Mai există o FCSB, iar activitatea nu îi e străină lui Becali

Data actualizării: Data publicării:
fcsb oi

Marca FCSB mai există! Au descoperit asta jurnaliștii gsp.ro care sunt de părere că Gigi Becali ar putea sta liniștit, pentru că brandul e înregistrat în statul american Maryland. Dar nu este singurul, mai există și în alte părți ale lumii. Unul dintre acestea a atras însă atenția pentru că are o activitate pe placul patronului Gigi Becali și anume creșterea de ovine.

fcsb site

FCSB - Frederick County Sheep Breeders - este o asociație a crescătorilor de oi și capre din districtul Frederick, Maryland și promovează produsele fermierilor asociați, așa că un eventual conflict de brand este exclus.

Pe lângă asistența la implementarea noilor tehnologii în creșterea animalelor, promovarea produselor fermierilor, asociația, prin comitetul de conducere, acordă anual și premiul de „Ciobanul anului”. 

Revenind la „oile noastre”, după cum spune vorba, e bine știut că Armata ar dori ca și această denumire să îi fie interzisă lui Gigi Becali. Însă inițialele „F”, „C”, „S” și „B” pot proveni de la alte denumiri, cum ar fi Fotbal Club Star București, Fotbal Club Sport București sau Fotbal Club Sporting București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri