Mai vine Olăroiu la Națională? Anunţul făcut azi de preşedintele lui Al Ahli pune capăt speculaţiilor

Data publicării:
olaroiu bun

În vârstă de 46 de ani, Olăroiu anunţase la finalul meciului cu Bani Yas, încheiat 2-2, că va renunţa la banca tehnică a echipei Al Ahli după finalul sezonului. „Nu sunt jucăria nimănui” a spus atunci Cosmin Olăroiu, conform presei din Golf.

Răspunsul şefilor lui Al Ahli a venit astăzi: Olăroiu are contract până în 2018 şi nu pleacă nicăieri. „Am văzut acea conferinţă de presă, ştiu la cine se referă, dar îl las pe el să vă spună asta. Poziţia clubului nostru nu s-a schimbat. Noi mai avem încă doi ani de contract cu Olăroiu şi nu vrem să-l întrerupem. Dacă el are alte motive de nemulţumire, noi nu ştim nimic despre ele”, a spus preşedintele clubului Al Ahli, Abdullah Al Naboodah

Naboodah i-a stabilit deja obiectivul lui Olăroiu pentru sezonul viitor: românul trebuie să câştige Liga Campionilor Asiei.

„În urmă cu câţiva ani marele meu vis era să câştig Liga Campionilor. Acum, după ce am văzut cum a jucat echipa în sezonul trecut, deja nu mai este un vis, ci o ţintă. Pentru asta însă trebuie să ne îmbunătăţim jocul, să fim puţin mai buni”, a mai spus Naboodah

Surse apropiate clubului arab, citate de jurnaliştii englezi, susţin că neînţelegerile dintre Olăroiu şi şefii clubului au apărut imediat după finala pierdută în faţa chinezilor de la Guangzhou Evergrande. Aceştia i-ar fi reproşat românului că nu a reuşit câştigarea trofeului.

Olăroiu a fost în cărţi şi pentru preluarea naţionalei, după ce contractul lui Anghel Iordănescu va fi expirat (după turneul final al Euro 2016), însă Mirel Rădoi, fostul său elev, a spus clar că Oli vrea în continuare să activeze în cadrul unei formaţii de club.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri