Manchester United a perfectat cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Data publicării:
adidas-manchester-united-15-16-kit-3

Astfel, bonusul agentului lui Pogba, Mino Raiola, va fi plătit de piemontezi și este unul uriaș: 25 de milioane de euro. Alte două milioane vor ajunge la echipele pe la care a mai trecut internaționalul francez de 23 de ani, Le Havre, Torcy și Roissy-en-Brie. Calculul face ca 78 de milioane de euro să ajungă la Torino.

Pogba a semnat un contract pe cinci sezoane cu „diavolii”, cu opţiunea de extindere a înţelegerii pentru încă un an. Francezul va purta tricoul cu numărul 6.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani revine astfel la United la patru ani distanţă de momentul în care a părăsit Old Trafford, liber de contract, pentru Juve.

„Sunt încântat să revin la United. E un club special în inima mea şi abia aştept să lucrez cu Jose Mourinho. M-am bucurat de timpul petrecut la Juventus, am amintiri fantastice la acel mare club, unde mi-am făcut mulţi prieteni, însă cred că a sosit timpul să revin pe Old Trafford. Manchester United e clubul potrivit pentru mine pentru a realiza tot ce mi-am propus în fotbal”, au fost primele cuvinte ale lui Pogba după revenirea în Anglia.

Internaționalul francez va avea un salariu anual colosal: 13,4milioane de euro.

Totuși, Pogba este abia al optulea într-un top al celor mai bine plătiți jucători din lume, fiind departe de Cristiano Ronaldo, Lionel Messi sau Neymar.

Topul celor mai bine plătiți 10 jucători ai lumii:

1. Cristiano Ronaldo - 21 de milioane de euro;
2. Lionel Messi - 20;
2. Hulk - 20;
4. Neymar - 19;
5. Zlatan Ibrahimovic - 16;
5. Graziano Pelle - 16;
7. Thomas Muller - 13,5;
8. Paul Pogba - 13,4;
9. Ezequiel Lavezzi - 13;
10. Jackson Martinez - 12,5.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri