Marca Steaua: Ministrul Apărării şi şeful Statului Major, convocaţi la Senat

Data publicării:
steaua

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, şi şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, au fost invitaţi la şedinţa de marţi a Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, pentru discuţii cu privire la marca Steaua.

steaua

„Problemele secţiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei STEAUA BUCUREŞTI ajung pe agenda Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat. Preşedintele acestei Comisii, senatorul PNL Iulian Dumitrescu, i-a invitat la şedinţa de marţi, 11 aprilie a.c., ora 12:00, pe ministrul apărării naţionale, domnul Gabriel-Beniamin Leş, precum şi pe şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, pentru discuţii cu privire la echipa de fotbal şi marca Steaua”, se arată într-un comunicat de presă.

În data de 21 decembrie 2016, în litigiul cu Clubul Sportiv al Armatei, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele „Steaua” şi „Steaua Bucureşti” în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF). Joi, membriii Comietului Executiv al FRF au acceptat solicitarea FC Steaua de schimbare a denumirii echipei în Fotbal Club FCSB SA.

CSA Steaua a anunţat înfiinţarea secţiei de fotbal, iar echipa de seniori va fi înscrisă în competiţiiel AMF, pentru sezonul viitor.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri