Messi, cele mai multe hat-trick-uri din istoria UCL

Data publicării:
messi

Lionel Messi a început noul sezon de Liga Campionilor în forţă. Argentinianul a marcat de trei ori în meciul pe care FC Barcelona l-a câştigat cu 7-0 pe teren propriu în faţa lui Celtic Glasgow şi a devenit jucătorul cu cele mai multe hat-trick-uri în istoria competiţiei, scrie digisport.ro.

messi
Foto> Guliver/GettyImages

Starul catalanilor este la al şaselea hat-trick din carieră în UCL, cu unul mai mult decât marele său rival de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

De asemenea, Messi a ajuns la 50 de goluri marcate în faza grupelor din Champions League, depăşindu-l şi la acest capitol pe CR7, care are 49.

Veniţi după eşecul surprinzător cu nou-promovata Alaves, elevii lui Luis Enrique au început tare, iar Messi a deschis scorul în minutul 3.

Scoţienii puteau egala, prin Dembele, care a ratat un penalty obţinut tot de el, în minutul 24, iar în loc de 1-1 s-a făcut 2-0, Messi înscriind după doar trei minute.

În minutul 50, Neymar a executat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri şi a dus scorul la 3-0, pentru ca Iniesta să reuşească golul serii aproape 10 minute mai târziu, cu un voleu violent din marginea careului.

Messi şi-a completat hat-trick-ul după o oră de joc, iar Luis Suarez a stabilit rezultatul final în ultimul sfert de oră, cu o „dublă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri