Mircea Rednic a anunţat că pleacă de la Dinamo: „Sunt dezamăgit!”

Data publicării:
mircea rednic
Mircea Rednic

Tehnicianul a lansat „săgeţi” către finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi dezvăluie că nu a fost de acord cu proiectul gândit de omul cu banii de la Dinamo, dar nici cu faptul că multe dintre lucrurile discutate între patru ochi ajungeau în presă.

„Ce să vă mai spun de salariul meu, că oricum au apărut peste tot toate detaliile. Sunt dezamăgit, vorbesc de ce s-a întâmplat în ultima vreme la echipă. Ionuţ nu m-a căutat după meciul cu Astra, am văzut că m-a sunat aseară, dar am văzut prea târziu. M-a făcut să decid să nu mai continui din vară la Dinamo. Asta se întâmplă când vezi că nu eşti apreciat. Ei mi-au făcut o ofertă, eu le-am făcut o contraofertă. Proiectul propus de Negoiţă nu coincide cu ce mi-am propus eu la Dinamo. Ei spun că eu nu am promovat tineri, dar pe cine să mai promovez, pe fraţii lor? Nimic nu mă face să mă răzgândesc.

Pentru mine e o performanţă că nu am pierdut niciodată cu Steaua în acest sezon. Contractul meu expiră pe 31 mai. Eu am venit la Dinamo de dragul clubului şi pentru suporteri. Am renunţat la două operaţii ca să rămân alături de echipă. Ofertă am, am mai avut, am de afară, eu am venit aproape gratis la Dinamo. Salariul pe care mi l-au propus e cel mai mic de când sunt eu antrenor. Nici nu m-am uitat pe contract, erau foarte multe clauze. Puteam să fiu dat afară oricând.

Nu sunt supărat pe Negoiţă, el e patron, investeşte cum crede de cuviinţă, dar îmi arată că nu are încredere în mine. Ci are încredere în toţi specialiştii lui de la RIN. Să se bazeze pe ei şi să se consulte cu ei de acum încolo. Nu i-am anunţat încă pe băieţi, dar trebuie să fie profesionişti, au contracte şi prime pentru următoarele meciuri”, a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Rednic şi-a început actualul mandat la Dinamo - cel de-al treilea - pe 6 mai 2015. În acest sezon a dus echipa în finala Cupei României, unde roş-albii o vor întâlni pe CFR Cluj, pe 10 mai. În campionat, gruparea din Ştefan cel Mare poate termina pe locurile 3 sau 4.

În vârstă de 54 de ani, Rednic a antrenat în carieră echipele: Rapid, FCM Bacău, Al Nasr Riyadh, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj şi Gent.

Rednic are în cariera de antrenor două titluri de campion: cu Rapid (2002-2003) şi cu Dinamo (2006-2007). El este tehnicianul care le-a adus roş-albilor ultimul campionat din palmares, în urmă cu nouă ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri