Modernizarea aruncă la gunoi cinci milioane de lei. Primăria Târgu Jiu plătește rate pentru instalația de nocturnă care ar putea ajunge la fier vechi

Data publicării:
demolare stadion pandurii targu jiu nocturna3 02 09 2015

Nocturna care ar putea să ajungă la fier vechi a fost cumpărată acum opt ani când echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a ajuns în cupele europene.

Lavinia Petriţa, purtător de cuvânt la Primăria Târgu Jiu: Nocturna de la stadionul municipal Târgu Jiu a fost achiziționată în anul 2007 cu ajutorul unui credit de împrumut cu o perioadă de rambursare de zece ani. 4,7 milioane de lei a costat nocturna.

Primăria de la Târgu Jiu caută cumpărător pentru nocturna vechiului stadion, evaluată acum la 3,7 milioane de lei. Problema este că nu există amatori.

Mihai Paraschiv, consilier local: Probabil că ar fi trebuit inițiate mai multe negocieri cu potenţiali cumpărători, poate chiar înainte de a fi demontată, poate ar fi avut o cu totul altă valoare dacă s-ar fi cumpărat direct de pe poziţia unde a fost montată.

Autorităţile locale vor mai organiza încă două licitaţii şi vor să scadă preţul progresiv, cu 20, respectiv 40 de procente.

Toate componentele stadionului municipal, nocturna, scaunele, gardurile sunt depozitate undeva la marginea oraşului de mai bine de o lună. Dacă nici la următoarele două licitaţii nu se va prezenta niciun cumpărător, investiţia primăriei Târgu Jiu va fi vândută ca deşeu la fier vechi”, transmite corespondentul Digi24 Carla Tănăsie.

Nocturna şi celelalte componente cântăresc 35 de tone. La un preţ mediu de un leu pe kilogram, Primăria ar încasa de la fier vechi 35.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri