FOTO&VIDEO. Momente de panică în meciul Universitatea Craiova - Steaua

Data actualizării: Data publicării:
2dimitrov24

Dimitrov a fost aproape de o accidentare teribilă, în meciul cu Steaua, terminat în cele din urmă cu victoria roș-albaștrilor, scor 2-1. Steaua a deschis scorul prin reușita lui Pintilii, după ce Zlatinski ratase o lovitură de la 11 metri pentru olteni. Intrat pe teren în repriza secundă, Enache a marcat golul de 3 puncte al formației pregătite de Laurențiu Reghecampf.

4dimitrov24

Momente de panică la Severin, în repriza a doua a meciului CS U Craiova - Steaua. Bulgarul Radoslav Dimitrov a fost aproape de o accidentare foarte gravă, la un duel banal pentru minge, la mijlocul terenului. Fundaşul dreapta bulgar a sărit împreună cu Marko Momcilovic la o degajare a lui Nicolae Calancea, dar a căzut foarte rău, în cap, riscând o accidentare teribilă, la gât sau la coloană.

dimitrov24

1dimitrov24

2dimitrov24

3dimitrov24

VIDEO AICI

Speriat, staff-ul medical al oltenilor a intrat imediat pe teren, dar, din fericire, jucătorul de 28 de ani venit de la FC Botoşani s-a ridicat repede şi a putut juca în continuare.

Mai puţin noroc a avut Gabi Tamaş, câteva minute mai târziu. Fundaşul roş-albaştrilor a suferit o accidentare la degetul mare al mânii drepte, în urma unui duel cu Andrei Ivan. Veteranul din apărarea vicecampioanei a avut nevoie de un bandaj la mână afectată, pentru a continua jocul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri