Nevoiţi să mărească dimensiunea terenului de joc înaintea partidei

Data publicării:
teren granada

Angajaţii clubului Granada au fost nevoiţi, duminică, să mărească dimensiunea terenului de joc cu doar 40 de minute înaintea startului partidei cu Osasuna Pamplona, din La Liga, ei ştergând cu mături şi apă liniile trasate anterior, relatează presa spaniolă, citată de News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Angajaţii au şters liniile şi au trasat altele, conform dimensiunilor pe care le avea gazonul înaintea unor modificări survenite în ultimele zile.

Potrivit Marca şi As, Granada a informat federaţia spaniolă noua dimensiune a terenului, dar arbitrului nu i se adusese la cunoştinţă, astfel că acesta a cerut ca gazonul să aibă dimensiunile anterioare.

Granada a remizat cu Osasuna, scor 1-1, golurile fiind marcate de Kravets '69 pentru gazde şi Oriol Riera '12 pentru oaspeţi. De la Granada au fost eliminaţi Uche '73 şi Ponce '90+5.

Tot duminică, Celta Vigo a învins cu 1-0 Deportivo Alaves şi Eibar s-a impus cu 3-2 în faţa echipei Sporting Gijon.

Meciul Sevilla - Real Madrid are loc de asemenea duminică, iar întâlnirea Malaga - Real Sociedad este programată luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri