Nicolae Dică și-a ales principalul la FCSB

Data publicării:
nicolae dica

Tehnicianul Viorel Tănase va fi antrenor principal la FCSB, el afirmând că a acceptat imediat oferta lui Nicolae Dică, deoarece acesta poate sta pe banca doar ca secund, neavând licenţa necesară pentru principal.

„Am vorbit cu Nicolae, am fost puţin surprins, e o propunere tentantă. Şi Nicolae fiind la început are nevoie de ajutor şi mi-am oferit tot sprijinul. Cred în calităţile lui şi de asta am acceptat. Am fost antrenor principal în liga a treia şi contractul mi s-a încheiat. Mâine vom avea discuţii şi vom pune totul la punct. Când auzi Steaua...nu mă aşteptam. În ultimii doi ani am antrenat la liga a treia şi nu mă aşteptam la asemenea propunere. Ca jucător am avut oportunitatea de a ajunge la Steaua, după ce am jucat un an la Dinamo, am avut discuţii de a trece în Ghencea, dar nu s-a materializat, deşi mi-aş fi dorit. Plec la luptă cu încredere şi cu un mare entuziasm”, a declarat Tănase la Digisport.

Viorel Tănase, în vârstă de 46 de ani, a mai pregătit echipe precum Dunărea Galaţi, Farul Constanţa, Oţelul Galaţi sau Cetate Deva.

Dică apreciază că Viorel Tănase este omul potrivit pentru a-l ajuta la FCSB. „Pe Vio îl ştiu de foarte mult timp. M-am gândit la el, îi ştiu caracterul şi cred că mă poate ajuta foarte mult. Din discuţiile pe care le-am avut cred că e omul potrivit”, a spus Dică la Digisport.

Finanţatorul FCSB Gigi Becali a anunţat, luni, la reşedinţa sa din Aleea Alexandru, că s-a înţeles cu Nicolae Dică pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat până acum de Laurenţiu Reghecampf.

Becali a precizat că s-a înţeles verbal cu Nicolae Dică pentru ocuparea postului de antrenor şi că acesta urmează să aducă un colaborator care să fie principal, întrucât el are doar licenţa pentru a fi secund.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri