Noul selecționer urmărește 53 de jucători

Data publicării:
13662290 616046901906257 6153032228134638516 o

Foto: frf.ro 

„Ca parte de început, sunt 53 de jucători pe o listă pe care, în momentul de față, îi urmărim foarte atent și încercăm să îi încadrăm în anumite tipare de măsurare. Este un interes pentru orice jucător străin care poate fi naturalizat și care poate să aducă un plus de valoare echipei naționale a României. Dar deciziile în sensul ăsta nu se vor lua acum, imediat, ci în câteva săptămâni, după ce domnul Daum va avea o privire clară a tot ceea ce se întâmplă în România ca echipă națională. Legat de acțiuni concrete, de analize, este un bagaj foarte mare de informații pe care, la momentul de față, ei le acumulează”, a spus Ionuț Badea, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Christoph Daum va urmări meciurile echipelor româneşti în competiţiile interne, dar şi internaţionale. A făcut deja şi o vizită peste hotare, unde i-a văzut la lucru pe Keşeru, Prepeliţă şi Moţi, de la Ludogorets. Totuşi, secunzii săi vor fi cei care vor avea sarcina de a urmări pe viu stranierii.

„Pune foarte mare accent pe partea de scouting live, adică de a fi prezent la meciurile jucătorilor pe care îi avem în vedere și pentru el este foarte important să aibă concluzii reale asupra a ceea ce se întâmplă cu fiecare jucător”, a adăugat Badea.

Christoph Daum se află la prima aventură pe banca unei prime reprezentative.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri