Play-off Europa League. Olympique Lyon – Astra Giurgiu, un meci mai echilibrat decât o arată istoria

Data publicării:
53f5cecd95f9cf3078000000

Cum am spus, Lyon este o echipa cu un palmares foarte bogat, cu foarte multe trofee. Dar nu joacă istoria, Lyon, în momentul de față, nu mai sunt echipa care au fost în trecut. Și am venit aici cu gândul de a face un joc foarte bun și a obține un rezultat pe măsură”, a spus Daniel Isăilă, antrenor Astra Giurgiu.

Astra are în lot doi jucători care au evoluat în Franţa. Ben Youssef a jucat pentru Bastia, iar Vincent Laban pentru Nantes, aşa că meciul cu Lyon are o semnificaţie cu totul specială.

„Este prima oară în cariera mea când revin să joc în Franţa, este o mare plăcere, mai ales că voi evolua împotriva unui club mare precum Lyon, un club istoric, aşa că da, este un meci foarte important pentru mine”, a spus Vincent Laban.

Vom pregăti jocul aşa cum trebuie. Ştim că nu este un adversar de subestimat, ştim că are forţă, iar cel mai bun mijloc pentru a obţine un rezultat bun este să ne impunem jocul în faţa acestei echipe româneşti”, a spus Hubert Fournier, antrenor Olympique Lyon.

Nu avem avantajul de a juca meciul retur acasă, deci va trebui să încercăm să marcăm mai multe goluri pe teren propriu. Va fi un meci complicat”, a completat Steed Malbranque.

În sezonul trecut, Lyon a ajuns până în sferturile de finală ale Europa League. A fost eliminată cu greu de Juventus, care a câştigat la limită ambele meciuri.

Cea mai mare performanţă a lui Olympique Lyon pe plan european este prezenţa în semifinalele UEFA Champions League din ediţia 2009-2010. Atunci, francezii au fost eliminaţi de Bayern Munchen.

Partida dintre Olympique Lyon şi Astra Giurgiu începe de la ora 21:30 şi va fi transmisă în direct la Digi Sport 1.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri