Probleme pentru Ronaldo? A plecat de la o clinică ascuns în portbagajul mașinii

Data publicării:
ronaldo 1

Cristiano nu mai are încredere în medicii echipei „galactice” și a decis să ia problema pe cont propriu. Lusitanul a apelat la serviciile unei clinici private din Madrid, lăsându-se pe mâna lui Joaquin Juan, fizioterapeutul baschetbalistului Pau Gasol, același care l-a mai tratat și înainte de Campionatul Mondial de acum doi ani.

RMN-ul efectuat de starul portughez astăzi arată că atacantul „galacticilor” a suferit o microruptură musculară și va fi tratat cu celule stem pentru a-i fi regenerat țesutul muscular până la ora meciului de miercurea viitoare, cu Manchester City.

Cotidianul AS susține că Ronaldo s-a dus de dimineață, în secret, la clinica Ruber, aceeași la care s-a tratat înainte de CM din Brazilia de problemele la tendonul rotulian. La ieșire, din cauză că presa a aflat și era așteptat de camerele TV, portughezul ar fi ieșit ascuns în portbagajul unei mașini, mai scrie ziarul citat.

Problemele lui Cristiano par de neînțeles. Privind în urmă, Ronaldo a ieșit, miercurea trecută, de pe teren, la meciul cu Villarreal, înainte să fie fluierat finalul meciului, acuzând doar niște crampe. Vineri, după ecografia făcută, problemele lui Ronaldo nu păreau grave, dar a fost menajat la meciul cu Rayo Vallecano. „Cristiano este la 100%”, declara Zidane, înaintea meciului cu Manchester City. Cu toate acestea, portughezul nu a evoluat pe Etihad și acum, iată, este în pericol să piardă și returul de pe Bernabeu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri