Reacția lui Daum la propunerea pentru demitere: Am fost dezamăgit că am aflat din presă

Data actualizării: Data publicării:
KAA Gent v Club Brugge KV - Belgian Jupiler Pro League
Foto: Gulliver/Getty Images

Selecţionerul Christoph Daum a declarat, miercuri, la revenirea în țară, că l-a suprins recomandarea Comisiei Tehnice a FRF de reziliere a contractului său, având în vedere că în urmă cu două luni membrii comisiei spuneau să trebuie continuată colaborarea. De asemenea, antrenorul s-a declarat dezamăgit de faptul că a aflat din presă decizia comisiei.

KAA Gent v Club Brugge KV - Belgian Jupiler Pro League
Foto: Gulliver/Getty Images

"Încă sunt antrenorul României, doar în presă se spune că eu nu mai sunt sau nu voi mai fi. Mă întreabă şi lumea din Germania, şi familia dacă am fost dat afară, dar eu le spun că nu e adevărat. Cu mine nu a vorbit nimeni despre asta. Ce a decis Comisia Tehnică e doar consultativ. Pentru preşedintele Burleanu, ea nu are putere de decizie. Însă sunt surprins de ce au decis cei din comisie, pentru că acum două luni spuneau că trebuie să continuăm. Nu înţeleg de ce acum spun altceva. Accept orice opinie din Comitet sau din presă, dar am fost dezamăgit că am aflat din presă. L-am sunat pe preşedintele FRF, dar nu am dat de el. Nu mi-a venit să cred că într-o ţară civilizată poţi afli informaţia asta din presă", a spus Daum la venirea în ţară, citat de Digi Sport.

Daum a adăugat că va să discuta joi cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, iar apoi va lua o decizie. "Eu am în minte sută la sută ce vreau să fac. Până atunci, încă sunt selecţionerul României şi chiar un ambasador, pentru că peste tot am vorbit foarte frumos de România", a spus Daum.

"Nu am nicio ofertă şi dacă aş pleca de aici, aş alege să stau cu copiii o perioadă, o scurtă vacanţă. Mâine mă întâlnesc cu Burleanu şi apoi să vedem ce decide Comitetul Executiv, dar eu nu o să rămân în România în aşteptarea deciziei", a precizat Daum.

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în şedinţa de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selecţionerului Christoph Daum de către Comitetul Executiv al federaţiei şi au propus variante pentru viitorul tehnician.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri