Recordul de goluri într-un meci de Liga Campionilor, doborât

Data publicării:
Borussia Dortmund v Legia Warszawa - UEFA Champions League
Foto: Gulliver/GettyImages

Meci-spectacol, aseară, în UEFA Champions League. Borussia Dortumnd a învins Legia Varșovia cu scorul de 8-4 și a fost doborât astfel vechiul record.

Borussia Dortmund v Legia Warszawa - UEFA Champions League
Foto: Gulliver/GettyImages

Cu șapte goluri în prima repriză și cinci în a doua, partida Borussia-Legia a intrat în istorie. Meciul cu 12 goluri a depășit recordul all-time de goluri înscrise în Liga Campionilor în noul format.

În 2003, tot în noiembrie, Monaco făcea o demonstraţie de forţă în faţa lui Deportivo la Coruna, pe care o învingea cu 8-3, notează Digi Sport.

Totodată, partida de pe "Signal Iduna Park" a mai bifat un record. Legia e prima formaţie din istorie în Champions League care să înscrie patru goluri pe terenul lui Dortmund.

Marcatori Borussia: Kagawa 17' şi 18', Sahin '20, Dembele '29, Reus '32, '52 şi '90+3, Passlack '81

Marcatori Legia: Prijovic '10 şi '24, Kucharczyk '57, Nikolics '83.

URMĂRIȚI GOLURILE AICI

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Marii rivali de la Bayern au apreciat spectacolul total de la Dortmund. La final, aceştia au postat pe contul oficial de twitter un gif sugestiv cu mesajul „Ce show @BVB!!!! Bravo!”.

Citiți rezultatul celorlalte partide de aseară aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri