REZUMAT VIDEO. Meci de coșmar pentru Steaua la Giurgiu. Becali a plecat de pe stadion

Data publicării:
arbitri steaua - digisport

Meci de coşmar pentru Steaua în deplasarea cu Astra Giurgiu. Paul Papp a trimis mingea în poartă în primele minute, dar reuşita i-a fost anulată pentru un fault în atac. Adi Popa a înscris şi el, însă golul n-a fost validat. Tuşierul a considerat că Hamroun s-a aflat în offside.

Era offside într-o singură situație, dacă el atingea mingea cu o parte a corpului înainte să intre în poartă, dar atunci vorbim despre altceva. Decizia corectă este gol valabil”, a declarat fostul arbitru Ion Crăciunescu la Digi Sport Special.

Astra a deschis scorul la prima acţiune periculoasă: Alibec l-a învins pe Cojocaru. Echipa din Giurgiu a primit apoi şi o lovitură de la 11 metri pentru un fault al lui Filip asupra lui Junior Morais. Budescu a dus scorul la 2 la 0 şi l-a făcut pe finanţatorul roş-albaştrilor să plece de pe stadion.

Ce poți să vezi, ce să vezi? Să vezi două goluri anulate, un 11 metri care nu este și atunci n-are rost să mai stai”, a declarat Gigi Becali.

Până la final, şi Tade a avut un gol anulat, pentru offside.

Ultima ocazie importantă i-a aparţinut lui Gabi Iancu. Bara s-a opus la execuţia stelistului, iar Astra a câştigat partida cu 2 la 0.

„În 2015, să poți să arbitrezi în halul ăsta e o rușine națională!”, a comentat Valeriu Argăseală. „Am dat trei goluri și s-a terminat 2-0 pentru Astra! Eu o să cer scoaterea din corpul de arbitraj a lui și a tușierului care a anulat două goluri”, a anunțat Argăseală.

„De foarte multe ori Astra a fost echipa dezavantajată, astăzi s-a întors roata. Exista un echilibru în ceea ce înseamnă viața asta!”, a spus Marius Șumudică, antrenorul Astrei.

Antrenorul campioanei, Mirel Rădoi, şi-a felicitat, însă, jucătorii, pe care îi consideră adevăraţii învingători ai jocului.

Pentru mine e clar că Steaua a câştigat, îi felicit pe băieţi. Nu vreau să comentez despre arbitraj, dar cred că ar trebui ca aceşti jucători, care sunt campionii României, care au câştigat trei trofee anul trecut, să fie respectaţi mai mult. Munca lor, primele lor de joc, salariile lor depind de aceste rezultate, dar, din păcate, pe unii nu-i interesează. Când intri la pauză cu două goluri valabile anulate si un penalty refuzat, ce pot eu să le mai spun jucătorilor? Oricât încerci să-ţi păstrezi concentrarea, e greu, nu ai cum, cu aşa greşeli. Normal că jucătorii sunt afectaţi după această partidă, meritau să câştige şi prin prisma jocului", a declarat Rădoi, potrivit digisport.ro

În urma victoriei, Astra a făcut 11 puncte. Steaua a rămas cu 9.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri