Rivaldo vine în România pentru a-și urmări fiul în derby-ul cu FCSB

Data actualizării: Data publicării:
rivaldo2

După ce fiul său a început să marcheze pentru Dinamo, Rivaldo a decis să vină în România, pentru a-l urmări pe viu pe acesta. Fostul mare jucător brazilian va fi prezent, conform Gazetei, pe Arena Națională la derby-ul cu FCSB, care e programat pe 1 mai, scrie digisport.ro.

rivaldo2

Adus în iarnă, la Dinamo, de către Adrian Mutu, Rivaldinho a punctat de două ori în ultimele două jocuri, cu CFR Cluj și Astra Giurgiu. După aceste reușite, atacantul de 21 de ani a anunțat că își dorește să puncteze în fie care partidă: „Vreau să ducem Dinamo cât mai sus în clasament”, a mai spus acesta.

După fiecare dintre cele două goluri, Rivaldo a postat pe contul său de Facebook, câte un mesaj la adresa fiului său:

„Felicitări fiului meu pentru victoria obținută și pentru primul său gol din multe altele care vor urma în tricoul lui Dinamo. Dumnezeu să te binecuvânteze întotdeauna”, a scris fostul jucător al Barcelonei, pe Facebook, după golul lui Rivaldinho, din meciul cu CFR Cluj.

Apoi, după ce tânărul jucător a punctat și cu Astra, Rivaldo a postat: „Felicitări fiului meu pentru un nou gol şi o pasă decisivă în campionatul din România. Continuă să fii la fel de dedicat şi de determinat. Ştiu că eşti supus la o mare presiune pentru că eşti fiul meu, dar ai o personalitate puternică şi cu siguranţă vei scrie o poveste frumoasă, la fel cum eu am scris-o pe a mea. Sunt foarte mândru de tine”.

Înainte de a ajunge la Dinamo, Rivaldinho a mai jucat la Boavista, Paysandu, dar și la Mogi Mirim, alături de tatăl său.

Rivaldo a petrecut 5 ani la clubul spaniol FC Barcelona, unde a format un parteneriat de succes cu Patrick Kluivert, câștigând titlul în La Liga în sezoanele 1998 și 1999, și Copa del Rey în 1998.

Între 1993 și 2003, Rivaldo a jucat 74 de meciuri și a marcat 34 de goluri pentru echipa națională de fotbal a Braziliei, și este al 6-lea cel mai bun marcator din istoria ei. În 1999, Rivaldo a fost numit FIFA World Player of the Year și a câștigat Balonul de Aur.

Acum el este președinte al clubului de fotbal Mogi Mirim Esporte Clube, grupare pentru care a jucat pentru puțin timp împreună cu fiul său Rivaldinho. Au marcat ambii câte un gol în același meci în care Mogi Mirim a învins-o pe Macae cu scorul de 3-1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri