Păreri împărțite în rândul jucătorilor după egalul cu Danemarca

Data actualizării: Data publicării:
170326_ROMANIA_DANEMARCA_CLUJ_00_INQUAM_PHOTOS_Sandor_Manases
Foto: InquamPhotos/Sandor Manases

Jucătorii naționalei sunt împărțiți când vine vorba de rezultatul înregistrat duminică în fața Danemarcei, 0-0.

170326_ROMANIA_DANEMARCA_CLUJ_00_INQUAM_PHOTOS_Sandor_Manases
Foto: InquamPhotos/Sandor Manases

Fundaşul Cristian Săpunaru a declarat că naţionala a evoluat bine timp de 75 de minute, subliniind că remiza îi ajută doar pe danezi.

„Cred că am făcut un meci destul de bun, e păcat, o victorie ne apropia de primul loc. În primele 75 de minute am făcut un meci bun, apoi nu ştiu ce s-a întâmplat. Vom lupta până în ultima secundă. Concluzia serii: este un egal pentru Danemarca”, a declarat Săpunaru, potrivit News.ro.

Atacantul Claudiu Keşeru a spus că echipa a jucat bine, însă rezultatul este trist.

„Rezultatul este trist, cred că am început bine meciul, problema e că nu am înscris. A fost o atitudine foarte bună, dar nu am băgat-o în poartă. Eu am avut ocaziile cele mai mari şi sunt cel mai frustrat. Am făcut aspectele premergătoare, dar nu am înscris”, a adăugat Keșeru.

Pe de altă parte, Alexandru Chipciu a declarat că a fost un rezultat echitabil.

„A fost un rezultat echitabil. Nu reuşim să înscriem, mă aşteptam să ne atace mai mult. Dacă marcam în prima repriză, se schimbau datele. Acum ar trebui să ne preocupăm cum jucăm, nu pe rezultatele imediate. Cred că este important să avem un stil al nostru de joc, contează mai mult ca un rezultat imediat. Avem şanse mai mici la locul 2, nu imposibile dar mai mici”, a declarat Chipciu.

La fel de optimist s-a arătat și selecționerul Christoph Daum. El a declarat că totul este posibil.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe Cluj Arena, în compania naţionalei Danemarcei, în preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri