România, locul trei în grupă după meciurile de marți

Data actualizării: Data publicării:
nationala de fotbal antrenament daum

După remiza albă a României cu Kazahstanul s-au desfășurat și celelalte două meciuri din grupă: Danemarca – Muntenegru care s-a încheiat cu victoria oaspeților (0-1) și Polonia - Armenia – 2-1, cu golul victoriei poloneze venit în minutul 90+5.

nationala de fotbal antrenament daum

În urma acestor rezultate, România se clasează pe locul trei al grupei E, cu 5 puncte. Locul întâi revine echipei din Muntenegru cu 7 puncte, tot atâtea având și Polonia dar cu un golaveraj inferior.

clasament final

În ciuda egalului din Kazahstan, 0-0, România a fost la un pas să aibă o seară perfectă, judecând după desfăşurarea de forţe din partidele disputate de la 21:45, în Grupa E.

Polonia a înscris, în minutul 90+5, golul victoriei cu Armenia, în timp ce Danemarca, pe hârtie a doua favorită a grupei, a pierdut pe teren propriu cu Muntenegru.

După înfrângerea, scor 0-5 cu tricolorii, Armenia a interpretat o cu totul altă partitură împotriva lui Lewandowski&Co. S-a apărat exact şi, în ciuda faptului că a jucat în "10" din minutul 30, a fost la un pas de un rezultat mare.

Finalul de la Varşovia a fost unul incredibil, cu oaspeţii ratând o ocazie uriaşă în minutul 90+3, pentru ca la faza următoare vedeta lui Bayern să aducă o victorie care, la cum s-au prezentat lucrurile, devenise nesperată.

De partea cealaltă, Danemarca a avut o prestaţie şi mai modestă, pierzând pe teren propriu cu Muntenegru, liderul neaşteptat al grupei după trei partide disputate.

Fără înfrângere până acum, România e pe locul trei, dar calculele calificării se anunţă de pe acum foarte întortocheate, patru formaţii luptându-se pentru primele două poziţii.

„E la fel de dificil ca la început să ne calificăm. Sunt patru echipe care luptă pentru primele două locuri, iar noi suntem printre ele. Următorul joc, contra Poloniei, e foarte important. Ne aşteptam la 7 puncte după trei etape, avem doar 5. Să vedem unde recuperăm cele două puncte pierdute”, a explicat selecţionerul Daum după remiza din Kazahstan, scor 0-0, anticipând parcă surprize în grupa noastră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri