România – Polonia 0-3. Reacţiile jucătorilor români

Data publicării:
161111_ROMANIA-POLONIA MECI_23_INQUAM_Octav_Ganea_

Căpitanul echipei naţionale, Dragoş Grigore, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Polonia, că este o seară tristă. El spune că echipa României trebuie să-şi asume jocul prost.

161111_ROMANIA-POLONIA MECI_23_INQUAM_Octav_Ganea_
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

E dureros, dar la 3-0 nu mai e nimic de spus. Trebuie să ne asumăm jocul prost. Nu ne-am ridicat la nivelul la care ne aşteptam. Nu am reuşit să facem un meci bun. Ştiam că Polonia vine să câştige, îmi asum greşelile făcute în această seară. Este o seară tristă, dar mai sunt meciuri de jucat şi sperăm să jucăm mai bine. Polonia a fost mai bună, mă aşteptam să avem o altă faţă. Este o diferenţă mare faţă de Polonia şi va fi dificil să mai ajungem pe primul loc. A fost o săptămână în care s-a simţit încărcătura acestui meci. Am încercat să respectăm ce ni s-a transmis, noi jucătorii suntem principalii vinovaţi”, a spus Dragoş Grigore la televiziunea naţională, citat de News.ro.

Vlad Chiricheş: „Este o înfrângere care doare. Nu cred că este momentul să dăm vina pe un singur om, nu cred că a jucat cineva bine. Polonezii ne-au prins pe câteva contre, ăsta a fost jocul lor. Va fi dificil în continuare, e greu de dat procente acum. Lewandowski este un jucător valoros, a înscris la singura ocazie pe care a avut-o. Am încercat să fim compacţi, să nu le dăm spaţii, dar ne-au prins pe contră. Ştiam de rezultatul din Armenia şi speram la mai mult în această seară".

Alexandru Chipciu: „Poate a fost cel mai slab joc, dar am întâlnit cea mai bună echipă. Am întâlnit o echipă bună, prima repriză a fost slabă, dar simţeam că sunt mai buni. Dacă ne-au bătut 3-0, nu avem ce comenta, au fost mai buni. E vorba şi de valoare. Ne pare rău că am dezamăgit fanii, dar asta este valoarea noastră şi ei sunt mai buni ca noi. Regret că am avut acele 25 de minute din prima repriză când puteam egala. Noi sperăm să putem să ne calificăm”.

Într-o intervenţie la Digi Sport, Florin Andone i-a luat apoi apărarea antrenorului Christoph Daum. „Lumea are dreptul să ceară orice (n.r. - referitor la demisia lui Daum), noi nu ar trebui să băgăm în seamă astfel de lucruri. Noi suntem alături de domnul Christoph Daum, să îl susținem. Au fost mai mulți antrenori înaintea domnului Christoph Daum și lucrurile nu au mers atât de bine. Nu este vina lui, este vina noastră”, a spus acesta. Fotbalistul i-a criticat şi pe suporterii care au aruncat pe teren cu torţe şi petarde. „Foarte urât din partea suporterilor, nu trebuie să facă lucruri din astea. Trebuie să fie alături de noi. Dar nu s-a rupt ritmul la faza aia (petarda care a explodat lângă Lewandowski – n.r.). Adevărul e că au fost mai buni. Trebuie să acceptăm înfrângerea și să ne îmbunătățim jocul pentru a câștiga următoarele jocuri”, a spus Florin Andone.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri