Ronaldo și ai lui, umiliți în Brazilia. Germania - Portugalia 4-0

Data publicării:
cupa mondiala

ACTUALIZARE 21.00  Germania - Portugalia se încheie 4-0. Muller a reușit un hattrick într-un meci în care lusitanii au jucat în zece din minutul 37.

Cristiano Ronaldo nu s-a putut bate de unul singur cu Germania. Portughezul a semnat prima mare ocazie, apoi nemţii au preluat controlul jocului. Khedira nu a profitat de eroarea lui Rui Patricio şi a şutat pe lângă poarta goală. Joao Pereira l-a faultat pe Goetze în careu, iar arbitrul a acordat penalty. Thomas Muller a transformat fără emoţii.

Hummels a majorat diferenţa, în urma unui corner executat de Kroos. Centralul l-a eliminat apoi destul de uşor pe fundaşul Pepe, iar portughezii au mai cedat o dată până la pauză. Acelaşi Muller a dat golul de 3 la 0 în prelungirile primei reprize.

Germania a controlat jocul şi în partea a doua. Muller şi Goetze au semnat alte două mari ocazii.

Rui Patricio a mai gafat o dată, iar Muller a fost pe fază şi a stabilit rezultatul final, 4 la 0 pentru Germania.

FOTO: AFP/MEDIAFAX

La partidă a asistat, din tribune, și cancelarul german, Angela Merkel.

Amănunte, pe digisport.ro

VIDEO. Rezumatul partidei - AICI.

____________________________

Germania se bazează pe forţa grupului în meciul din această seară cu Portugalia. Nemţii au o singură problemă în lot. Bastian Schweinsteiger este incert, însă ar putea fi forţat de selecţionerul Joachim Low.

Manuel Neuer, portarul Germaniei: „Ştiu că vom avea în faţă în adversar puternic, care a avut rezultate importante în ultimii ani. Într-un fel, simţim că acest meci este ca o finală, la fel cum vor fi şi următoarele partide din grupă”.

Speranţele portughezilor stau în Cristiano Ronaldo. Starul lui Real Madrid i-a calificat pe lusitani la Cupa Mondială după o evoluţie entuziasmană în barajul cu Suedia.

Eduardo Carvahlo, portarul naționalei portugheze: „Bineînţeles că Ronaldo este bun, vorbim despre cel mai bun jucător din lume. Poate face diferenţa, la fel ca alţi jucători importanţi din celelalte echipe. Deşi suntem pregătiţi pentru orice, prezenţa lui Ronaldo este benefică pentru noi”.

În ultimele patru meciuri directe, Germania a învins-o de trei ori pe Portugalia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri