S-a decis data începerii noului sezon din Liga 1

Data actualizării: Data publicării:
minge fotbal lpf.ro

Comitetul Executiv al FRF a decis data începerii noului sezon din Liga 1. Bătăliile din prima ligă se vor relua la jumătatea verii.

„S-a stabilit ca data de începere a următorului sezon să fie 15 iulie. Modificarea sistemului competiţional se va discuta tot pe data de 5 iunie”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Şeful Federaţiei a explicat şi motivul pentru care rezultatele din play-off-ul Ligii 1 nu au fost omologate încă de acum, aşa cum îşi doresc cei de la FCSB, care vor să conteste la TAS titlul cucerit de Viitorul.

„Viitorul nu a susţinut aprobarea clasamentului parţial, ci să aşteptăm finalul campionatului. FCSB a susţinut că ea este campioană. LPF a precizat că a cerut aprobarea clasamentului parţial la cererea FCSB. Comitetul Executiv aprobă clasamentul final, adică clasamentul întregii competiţii. Aşadar acesta se va aproba pe 5 iunie, atunci când vom avea ultimul meci din play-out. În funcţie de ora de disputare a acestui joc, vom decide când ne vom întruni”, a mai spus Burleanu.


Evenimente importante la Digi Sport

  • Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri