Stadionul Dinamo, greu de modernizat. Badea nu a renunțat la concesiune

Data publicării:
colaj sation dinamo carmen dan

Stadionul Dinamo e greu de modernizat. Ministrul de Interne spune că a trimis un control asupra clubului pentru a vedea cum, în urmă cu 15 ani, stadionul a fost cedat, pe perioadă nedeterminată către o asociaţie condusă de fostul acţionar dinamovist Nicolae Badea.

Ridicarea unei noi arene depinde şi de cedarea, de către respectiva asociaţie, a unor spaţii din interiorul parcului sportiv. De aproape o lună, spune ministrul de Interne, i-a cerut fostului acţionar să permită retrocedarea acestor anexe, doar că nu a primit niciun răspuns până acum.

Nicolae Badea ar fi trebuit să dea înapoi suprafeţa de joc şi tribunele. Stadionul din Ştefan cel Mare e una dintre cele trei arene din Capitală pe care se vor antrena vedetele echipelor ce vor participa Campionatul European de Fotbal din 2020.

Carmen Dan, ministrul de Interne: Această situație juridică actuală face practic imposibilă investiţia pe care Compania Naţională de Investiţii ar putea să o facă la stadionul Dinamo, în condiţiile în care bunul este grevat de astfel de sarcini. Vorbim de un bun al statului şi până la urmă de un bun al românilor. Asociaţia Fotbal Club Dinamo se află în procedură de insolvenţă. Acest lucru complică capacitatea de decizie în ceea ce priveşte renunţarea la unele beneficii.

Monica Iagăr, președinte CS Dinamo: Ultima întâlnire cu reprezentanţii asociaţiei s-a făcut pe 30 martie 2017. Am încercat să facem acest act juridic de mare consistenţă. L-am transmis şi am aşteptat şi aşteptăm în continuare semnăturile dânşilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri