Stanciu: Arbitrii nu fac nimic la Astana. Toţi am primit lovituri

Data actualizării: Data publicării:
stanciu

Echipele naţionale ale României şi Kazahstanului au remizat, marţi, la Astana, scor 0-0, în meciul al treilea al Grupei E de calificare la Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia, scrie digisport.ro.

stanciu

La final, Nicolae Stanciu, jucătorul de care se legau cele mai multe speranţe pentru ofensiva noastră, a anlaizat la cald, pentru Digi Sport, partida. Mijlocaşul a avut o primă repriză în care a fost foarte activ, dar s-a stins pe final, acuzând jocul dur al gazdelor.

„Acum, la cald, nu suntem dezamăgiți pentru că nu am reușit să câștigăm, chiar dacă am controlat jocul și ne-am creat multe ocazii. Puteam înscrie, la acea ocazie a lui Bogdan Stancu. Având în vedere terenul și fotbalul foarte agresiv pe care îl joacă, eu zic că un egal e ok. Văzusem video de la meciul cu Polonia, văzusem intrări ale lor care nu sunt sancționate. Joacă foarte dur aici și nici aribtrii nu fac nimic. Avem cu toții lovituri pe la glezne, pe la față. Chiar eu am primuit un cot în față, dar arbitrii nu au luat vreo măsură”, a spus Stanciu, la microfonul Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri