Steaua a învins Craiova cu un penalty acordat greșit

Data publicării:
hent

Steaua a câștigat derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 cu un gol dintr-un penalty indicat în mod eronat de arbitrul asistent, la un henț al lui Acka, scrie digisport.ro.

hent

În minutul 73 al întâlnirii de pe Arena Națională, fundașul central al Craiovei a preluat greșit și mingea i-a sărit în mână, dar asistentul de pe acea parte a indicat că infracțiunea s-a petrecut în careu, iar centralul Radu Petrescu a indicat punctul cu var.

Reluările arată că hențul a avut loc în afara careului. Nu s-a petrecut nici măcar pe linie, caz în care acordat loviturii de la 11 metri ar fi fost o decizie corectă din partea brigăzii de arbitri.

Boldrin a transformat penalty-ul și a stabilit scorul final: 2-1 pentru liderul Steaua, care se distanțează la 6 puncte de Craiova, care a rămas pe poziția a doua.

Au marcat De Amorim '17 şi Boldrin '74 (penalti) pentru Steaua şi Vătăjelu '41 pentru CSU.

1-0: De Amorim a înscris cu capul, după o centrare de la Tamaş.
1-1: Vătăjelu a marcat din şase metri, după o pasă de la Băluţă.
2-1: Boldrin a transformat un penalti acordat pentru un henţ al lui Acka.

FC Steaua: Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovici - Bourceanu (Golubovici '56), Muniru - Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Fl. Tănase (Man '29, Popescu '67). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CSU Craiova: Calancea - Briceag, Acka, Kelic, Vătăjelu - Băluţă, Zlatinski (Rambe '89), Gustavo (Bancu '46) - Ivan, Măzărache (Screciu - jucător de 16 ani '81), Nuno Rocha. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Muniru '90+1 / Nuno Rocha '45, Acka '74, Calancea '76

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri