Steaua, amendată pentru că a interzis coregrafia dinamoviștilor

Data actualizării: Data publicării:
dinamo veste

Clubul FC Steaua a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, după ce le-a interzis fanilor dinamovişti să intre cu veste pentru coregrafia de la derbi, a stabilit, miercuri, Comisia de Disciplină a FRF, informează LPF.

dinamo veste

Fanii dinamovişti au fost obligaţi de forţele de ordine să renunţe la vestele pregătite pentru coregrafia de la derbiul cu Steaua, înainte de a intra pe Arena Naţională, scrie News.ro.

Câteva zeci de dinamovişti au reuşit să intre pe stadion cu vestele, înainte ca forţele de ordine să interzică acest lucru.

Conducerea clubuui Steaua a interzis coregrafia oaspeţilor, după ce dinamoviştii au reuşit să-i păcălească pe suporterii rivali să afişeze mesajul "Doar Dinamo Bucureşti", la meciul cu Manchester City, din Liga Campionilor.

Partida Steaua - Dinamo, scor 1-1, din etapa a V-a a Ligii I, s-a disputat la 20 august.

Mijlocaşul stelist Vlad Achim, eliminat în meciul din Cupa Ligii Adeplast cu FC Botoşani, a fost suspendat un joc şi a primit penalitate sportivă de 740 de lei. Aceeaşi sancţiune a primit-o fundaşul echipei CSM Politehnica Iaşi Ionuţ Voicu, eliminat la partida de campionat cu FC Botoşani.

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat cu suspendare pentru două jocuri pe antrenorul formaţiei ASA Târgu Mureş, Dan Alexa, eliminat la meciul de campionat cu Dinamo Bucureşti. Alexa a primit o penalitate sportivă de 360 de lei, iar clubul ASA Târgu Mureş a primit un avertisment.

Jucătorii Ovidiu Piţian (Pandurii Târgu Jiu) şi Andrei Mureşan (CFR Cluj), eliminaţi în meciuri din Liga I, au fost sancţionaţi cu suspendare pentru două jocuri şi au primit penalitate sportivă de 3.000 de lei fiecare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri