Steaua - CFR Cluj 1-2 | Tamaș: Am alergat. Şi calul aleargă, dar nu dă lapte

Data actualizării: Data publicării:
steaua

Clujenii nu mai învinseseră pe terenul Stelei de 67 de ani. 7 noiembrie 1948 e data ultimului triumf al lui CFR, în campionat, în fieful roş-albaştrilor. Gabriel Tamaş e dur cu coechipierii săi după eşecul Stelei contra lui CFR Cluj, de pe Arena Naţională, scrie digisport.ro.

steaua

Roş-albaştrii au pierdut după aproape 68 de ani pe teren propriu contra echipei din Gruia, la capătul unui meci spectaculos. Totuşi, gazdele au arătat în multe momente ca o formaţie modestă, lucru asumat de fundaşul central.

„Am primit mai multe goluri, aici s-a greşit. Ar trebui să ne fie ruşine pentru cum ne-am prezentat în această seară. Am pierdut multe baloane, ne-a lipsit totul în confruntarea cu CFR-ul. Dacă luăm statisticile, cred că am alergat. Dar şi calul aleargă, dar nu dă lapte. Toţi am jucat foarte prost: dacă în viitor vom evolua la fel, trebuie schimbat ceva. Nu am avut dorinţă, cei de la CFR au avut o determinare mult mai mare, a declarat fundaşul echipei lui Laurenţiu Reghecampf.

Întrebat despre gafa lui Enache de la primul gol (venită la scurt timp după episodul din Europa League, când şi-a lăsat echipa în 10 oameni), Tamaş a recunoscut că acesta a greşit, însă nu trebuie scos ţap ispăşitor.

„Enache a greşit, dar e omeneşte să comiţi erori. Şi alţii au greşit, a mai spus Tamaş, care, întrebat dacă ar merita să fie convocat la naţională să răspundă: Bună întrebare!.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, după înfrangerea din meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că „toată echipa a fost moartă” şi a precizat că e posibil ca jucătorii să fi fost obosiţi.

„Se întâmplă, e fotbal. Sunt momente la unele echipe, ca în seara asta, când toţi sunt morţi. Nu pot să alerge, nu ai ce să le faci. Nu ştiu de ce, nu sunt doctor şi nici psiholog. Dar sunt tot ăia care ne aduceau bucurii, nu sunt supărat. A fost ceva la care nu mă pricep, toată echipa a fost moartă. E posibil ca jucătorii să fi fost obosiţi. Nu ştiai pe cine să mai schimbi”, a spus Becali.

Finanţatorul stelist s-a declarat nemulţumit de prestaţia lui Bojan Golubovici şi a precizat că în iarnă va cumpăra un atacant: „Golubovici nu este marcator, e şi el p-acolo, dar lasă că iau atacant la iarnă. O să iau unul din cei doi, ştiţi voi care, din România”.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a IX-a, în care ardelenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 76, şi a suferit primul eşec în acest sezon al Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bud, în minutele 12 şi 63, în timp ce pentru gazde a înscris Tănase, în minutul 20.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri