Steaua, doar un punct pe terenul CSU Craiova

Data publicării:
captura penalty tucudean

Oltenii și-au respectat statutul de gazdă și au început partida în atac. Prima ocazie importantă a apărut după 20 de minute de joc, Briceag a scăpat de marcajul lui Papp şi a șutat în plasa laterală din 10 metri.

În minutul 23, după ce unul dintre coechipierii săi a pierdut mingea în jumătatea Stelei, Brandan a încercat să-l blocheze pe Râpă, în centru, dar a atacat cu talpa sus și l-a lovit pe fotbalistul Stelei. Marius Avram i-a arătat cartonașul galben argentinianului, chiar dacă steliștii au solicitat eliminarea acestuia.

În minutul 40 Adi Popa a scăpat singur spre poarta gazdelor, l-a depăşit în dribling pe Bălgrădean, dar nu a mai apucat să trimită mingea în poartă pentru că tuşierul a semnalizat ofsaid.

În minutul 42, Varela a căzut în careul Craiovei, în urma unui duel cu Brandan. Neacordarea penalty-ului a dus la proteste din partea lui Prepeliță, care a primit cartonașul galben din partea centralului.

La 5 minute după pauză Brandan a fost eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaș galben. Argentinianul l-a faultat la centrul terenului pe Stanciu, intenționat, iar Marius Avram l-a avertizat, arătându-i apoi și cartonașul roșu.

În minutul 80 şi-a făcut debutul în tricoul roş-albastru Gabi Tamaş, care a intrat în locul lui Rusescu şi fost folosit ca mijlocaş la închidere. Cu cinci minute înainte de final, Popa a fost găsit bine în careu, dar şi-a făcut greşit preluarea şi n-a reuşit să şuteze cum şi-ar fi dorit.

În prelungirile confruntării cu oltenii, campioana a cerut un penalty la intervențiile lui Acka și Kay la Țucudean. Vârful Stelei a fost busculat în careu de cei doi jucători ai Craiovei, însă centralulAvram nu a acordat lovitura de pedeapsă, în pofida protestelor venite din partea oaspeților. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri