Steaua îşi află astăzi adversara din play-off-ul Champions League

Data publicării:
steaua champions league 1

 

Cu un coeficient de 36.576, Steaua este a doua în urna outsiderelor pe ruta non-campioanelor, din care mai fac parte AS Roma, Monaco, Young Boys şi FC Rostov.

Pe ruta campioanelor, capi de serie sunt Viktoria Plzen, FC Salzburg, Celtic, APOEL şi Legia Varşovia, în timp ce din cealaltă urnă fac parte Dinamo Zagreb, Ludogorets, FC Copenhaga, Hapoel Beer-Sheva şi Dundalk.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat la Fotbal Club că și-ar dori să pice cu o echipă cu care ar avea cât de cât şanse, „dacă pici cu City, ok, nu a avut rezultate foarte mari, dar au un antrenor nou, o echipă nouă, Guardiola s-a impus întotdeauna pe unde a fost...cred că ar fi mai greu pentru noi. Cred că am avea şanse dacă am juca cu Ajax, cu Porto. Aş vrea să dau mâna cu Guardiola, dar în momentul în care suntem calificaţi în grupele Champions League.”

Tragerea la sorţi a play-off-ului UEFA Champions League e vineri, de la ora 13:00, LIVE TEXT pe digisport.ro. Tot de la ora 13:00, Digi Sport 1 vă propune o ediţie specială a emisiunii Fotbal European, în care va fi comentată şi analizată tragerea la sorţi de la Nyon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri