Steaua, suspectată că a avut 12 jucători în teren

Data publicării:
steaua

În minutul 53, când medieșenii conduceau deja, s-a petrecut un moment ce ar fi putut schimba soarta partidei. Roș-albaștrii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, dar mingea trimisă de Boldrin s-a lovit de bara din dreapta porții lui Pleșca.

steaua

Dincolo de ratarea mijlocașului brazilian, faultul comis de Valentin Crețu (27 de ani) asupra lui Adi Popa a iscat discuții în studioul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Gabi Balint, fostul mare atacant, a rămas șocat de modul în care fundașul dreapta al oaspeților a ales să-l deposedeze pe mijlocașul vicecampioanei.

„Nu știu ce a fost în capul lui Crețu, pentru că mă duce cu gândul să-l acuz de intenție! Când ești umăr la umăr, vrei să deviezi, dar mie nu mi-a fost dat să văd o asemenea intrare. Chiar nu te poți controla? Parcă și-a dorit să facă penalty. Apoi, după ce că a comis acea fază în urma căreia Steaua putea egala, el a mai făcut un fault, al doilea. Eu, sincer, îmi pun întrebări, pentru că am văzut atâta fotbal, dar nu astfel de intrări. Nu știu ce a fost în capul lui”, a tunat, acuzator, Balint la Digi Sport.

Iar asta nu a fost tot. După ce l-a faultat în careu pe Adi Popa, Crețu nu s-a lăsat și a mai comis-o o dată grav în favoarea Stelei: l-a faultat pe De Amorim chiar la marginea careului și a fost eliminat cu aproximativ 20 de minute înainte de final, scrie gsp.ro.

Fotbalistul medieșenilor a recunoscut în urmă cu mai mulți ani, că ținea cu Steaua când era mic și fratele său cu Dinamo, dar că lucrurile s-au schimbat de când a devenit fotbalist profesionist.

„Am ştiut să fiu umil. În viaţă trebuie să ai puterea şi să laşi capul jos. Pun suflet în tot ce fac. Lumea m-a apreciat mereu pentru că am fost serios şi am apreciat banii pe care i-am primit”, spunea Crețu, în urmă cu șase ani, la puțin timp după ce semnase cu Rapid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri