Steaua termină sezonul cu o victorie categorică, 4-1 cu ASA. Meciul, întrerupt în minutul 69 în memoria Patrick Ekeng

Data publicării:
fotbal

Steaua s-a impus prin golurile marcate de Thaer Bawab (17), Alex Chipciu (49), Doru Popadiuc (51) și Cristian Onțel (67). În afara lui Chipciu, ceilalți sunt la primul gol marcat sub tricoul Stelei în campionat.

Golul de onoare a fost reușit de Nicolas Gorobsov (90 - penalty), după un fault fără sens al lui Gabriel Enache asupra lui Laurențiu Buș.

Meciul, unul fără miză, a fost umbrit de eliminările lui Andrei Ciolacu (ASA, 45+1) și Gabriel Mureșan (ASA, 65). Ciolacu a primit cartonaș roșu după o intervenție dură cu cotul la Cornel Râpă, în urma căreia stelistul s-a ales cu arcada spartă și a fost transportat la spital cu o sângerare puternică, în timp ce Mureșan a fost eliminat pentru o lovitură cu cotul în piept la Thaer Bawab.

ASA, care nu a obținut nicio victorie în play-off, este echipa cu cele mai multe eliminări în sezonul 2015-2016.

În minutul 69 al partidei ASA - Steaua, cele două formaţii s-au oprit pentru a cinsti memoria celui care a fost Patrick Ekeng. Un tricou al fostului dinamovist a fost pus pe gazon, înconjurat de lumânări.

Jucătorii celor două formaţii şi spectatorii din tribună au aplaudat în semn de respect pentru fostul mijlocaş camerunez. Fanii au ţinut să marcheze momentul şi prin afişarea unui banner. „Odihnă veşnică Patrick Ekeng”, stătea scris pe o pânză, la una dintre peluze.

Citiți și:

Accidentare gravă a unui jucător în meciul ASA Tg. Mureș - Steaua. Fundașul a fost dus de urgență la spital

Clasamentul final al play-off-ului Ligii 1. Echipele care ne reprezintă în Europa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri